Magdalena..
Zaciekawiona BB
Przywykniesz do tego, choć rozczarowanie będzie zawsze.. Ja tka mam od 10 latBoję się po prostu że nawiedzi mnie poraz 10i znowu bedzie ryk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przywykniesz do tego, choć rozczarowanie będzie zawsze.. Ja tka mam od 10 latBoję się po prostu że nawiedzi mnie poraz 10i znowu bedzie ryk
Ja też tak mówiłam, jak z koleżanką rozmawiałam, ona poroniła 4 razy ja nie mogłam zajść i zawsze jej mówiłam że ona chociaż wie że w tą ciążę może zajść.. Ale potem jak straciłam swoją ciążę, to sobie to wypominalamOsobiscie uwazam, że w moim przypadku lepiej było stracić niż nie zajść bo wiem co jest przyczyną, wiem jak działać a nie zachodząc to jest jedna wielka niewiadoma często. Miliardy badan, a jak wszystko wychodzi dobrze to dopiero problem a z poronieniami jest tak,że jak sie chce znalezc to w stosunkowo którkim czasie można znaleźć przyczynę i jest masa leków które pomogą tylko no też jest to, że nie u każdego ten sam zestaw się sprawdzi
Tyle, że prolaktyna może hamować owulację. Trzeba sprawdzić wtedy czy owu w ogóle jest. Jak jest to faktycznie nie jest duży problem.Mi lekarz z poprzedniej kliniki mówił, że jak prolaktyna jest trochę ponad normę, miałam coś ok wtedy 700 a norma do 500 była coś ok, to że jak są miesiączki itp normalne, to nie przeszkadza w zajściu w ciążę.
Nie ma co wypominać. Ja na szczescie donosilam juz synka wiec mam nadzieje ze i teraz jak sie uda to bedzie tak samo tyle, że na lekachJa też tak mówiłam, jak z koleżanką rozmawiałam, ona poroniła 4 razy ja nie mogłam zajść i zawsze jej mówiłam że ona chociaż wie że w tą ciążę może zajść.. Ale potem jak straciłam swoją ciążę, to sobie to wypominalam
Mi się wydaje że jak jest troszkę ponad normę to krzywdy nie robić, ale jak wiadomo z nią różnie bywa.Tyle, że prolaktyna może hamować owulację. Trzeba sprawdzić wtedy czy owu w ogóle jest. Jak jest to faktycznie nie jest duży problem.
No niby nie, ale ja nie znam przyczyny dlaczego ustala akcja serca i mój organizm tego w ogóle nie wyczuł, miesiąc chodizlan z martwym plodem na wizycie kontrolnej sie dowiedziałam, to przyczyny gdzieś szukałamNie ma co wypominać. Ja na szczescie donosilam juz synka wiec mam nadzieje ze i teraz jak sie uda to bedzie tak samo tyle, że na lekach![]()
Oooo z tym wyspaniem to może być problemZrób sobie, tylko się wyśpij i na czvzo, bo prolaktyna od byle czego fruwać potrafi w górę.
Ujemny... Kontrolna musi być tak samo mocno wybarwiona dopiero wtedy test uznaje się za dodatni.Dziewczyny ja z jeszcze jednym pytaniem. Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. Nie robiłam jeszcze wcześniej ale w mojej sytuacji uznałam, że spróbuję. Jak to interpretować? Na zdj ta druga kreska jest trochę mniej widoczna niż w realu ale nie są jednakowe. Co to znaczy?
Dziękuję bardzo za odpowiedźUjemny... Kontrolna musi być tak samo mocno wybarwiona dopiero wtedy test uznaje się za dodatni.