Estuś
Moderator
Robiłam 10 dpo i była biel , wiem ze wcześnie ale.. już więcej nie robiłam bo nie chce mi się patrzeć na ta 1 kreskęa robiłaś test? Już coś mogłoby wyjść

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam 10 dpo i była biel , wiem ze wcześnie ale.. już więcej nie robiłam bo nie chce mi się patrzeć na ta 1 kreskęa robiłaś test? Już coś mogłoby wyjść
a w którym tc jesteś?Ja jestem po wizycie i chce się z Wami podzielić że mam wykluczoną CP. Chociaż dalej mam neutralnie do tego podchodzić (bo nie było serduszka).
@Lebkuchen_mum jak się czujesz ?
Przynajmniej jedna z najgorszych opcji wykluczona, trzymam kciuki!Ja jestem po wizycie i chce się z Wami podzielić że mam wykluczoną CP. Chociaż dalej mam neutralnie do tego podchodzić (bo nie było serduszka).
@Lebkuchen_mum jak się czujesz ?
Ciężkie ciężkie, nikt nie mówił że będzie łatwo ale i bym w życiu nie pomyślała że tyle stresu bedzie temu towarzyszyć.Chciałam iść spać, ale nie mogę, bo od godziny mam okropne bóle podbrzusza takie jak w pierwszy dzień okresu
Ciężkie życie kobiety.
a w którym tc jeste
Na serduszko jeszcze czas5+6 // -+4
Myśle ze owulacja była 11.11, maksymalnie 12.11 więc to by było 29/30 dni po zapłodnieniu
W poprzedniej ciąży w 31 dniu było bijące serduszko przy crl 34
Zobaczymy, co ma być to będzie. Wychodzę z założenia że jeśli z dzieckiem ma być coś nie tak, wady itp to ciąża nie powinna się rozwijać dalej - dla mojego i dziecka dobra, więc na razie podchodzę do tego na spokojnie. Jeśli ciąża jest zdrowa i wszystko jest ok to serduszko ruszy.
Na serduszko jeszcze czasja dopiero widzialam bijące w 7+4 a teraz ma 3.5 roku
![]()
No to niewiedzialam że powinno bić ok. 21 dni po zapłodnieniuTo nie do końca tak. Pewne rzeczy są stałe i tak jest z sercem - powinno ono zacząć bić ok. 21 dni po zapłodnieniu. Wiadomo, rzadko wiemy kiedy była owulacja, umiejętności lekarza i sprzęt też są ważne. Ale generalnie jak nie zacznie bić w tej okolicy 21 dni po owu, to nie wróży to dobrze
U mnie w obu ciążach w 6tc było widoczne - nie słuchałam go bo to za wcześniej, ale bić już biło