Jula19
Fanka BB :)
Bedziesz wiedziala co i jak. Skoro masz juz sluz to może akurat potwierdzisz owu.Tak, 30.12 o 16:40.
Stresuje mnie to.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedziesz wiedziala co i jak. Skoro masz juz sluz to może akurat potwierdzisz owu.Tak, 30.12 o 16:40.
Stresuje mnie to.
Jak jest cień to jest szansaOec nie wytrzymałam do jutrajak narazie nie widać nic prócz cienia, którego znowu nie widać na zdjęciu
ale test robiony teraz a jestem 10dpo,czekam do jutra
![]()
Ja widzę cieńOec nie wytrzymałam do jutrajak narazie nie widać nic prócz cienia, którego znowu nie widać na zdjęciu
![]()
Dzięki za przypomnienie, też muszę mojemu zamówić.Ja dzisiaj był na badaniach od rana. Straciłam 530 zł. Zaraz muszę jeszcze usiąść zamówić mojemu jakieś witaminy takze aż się boję ile to mnie wyniesie....
Krzywa insulinowo-glukozowa, ferrytyna, b12, homocysteina, kwas foliowy, tibc, d3, igg różyczka, przeciwciała I klasa - celiakia, mocz.Co badałas?
Co zamawiasz bo ja nie wiem na co się zdecydować..Dzięki za przypomnienie, też muszę mojemu zamówić.
Jak dla mnie chyba też coś tam lekko przebijaOec nie wytrzymałam do jutrajak narazie nie widać nic prócz cienia, którego znowu nie widać na zdjęciu
![]()