Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie trwały całą ciążęMam pytanko dla tych które wiedzą że już są i miały te bóle brzucha przypominające menstruacyjne... Ile trwają te bóle ?
Haahaha tak jak jaJa bym powiedziała, że całą ciążę![]()
U mnie trwały całą ciążęw 2 trymestrze było tylko gorzej. Zawsze zaczynały się w dniu miesiączki a w cyklu kiedy zaszłam to bóle były już 6 dni przed spodziewaną miesiączką
![]()
Co do takiego wzdętego to nie mam pojęcia bo akurat tego objawu nie miałam. Na pewno kłucie w jajnikach jeszcze byłoTo ja mam bóle juz 3 dzień i mega wydęty brzuch jakbym była juz w ciąży hehe. Jak teraz sie nie udało to nie wiem co mój organizm sobie za żarcik ze mną robi. Staram sie tak nie myśleć o zbliżającym sie okresie ale no nie da sie jak musze rozpinac spodnie bo mnie boli![]()
Co do takiego wzdętego to nie mam pojęcia bo akurat tego objawu nie miałam. Na pewno kłucie w jajnikach jeszcze było
Trzymam kciuki. Kiedy zamierzasz testowac? Ile juz dni po owulacji maszNo to u mnie tez na zmiane kłucie... i śluz taki błyszczący lekko ciągnący.
Nie pamiętam żebym przed okresem taki miewała ah oby to byla fasolka ❣
Trzymam kciuki. Kiedy zamierzasz testowac? Ile juz dni po owulacji masz
O matko fakt przecież pisałaś. Ja w pracy więc mi z głowy wypadło a czytałamDzisiaj sobie zatestowalam bo mam zapas testów w domunie spodziewalam sie nawet że cos pokaże bo to za wcześnie.
Ciężko mi powiedzieć kiedy byla owulacja bo ten cykl jakis dziwny był. Nie monitorowalam i testów nie robiłam. Owulacja niby 20 ale odczuwalne bóle 22 jakoś takw ogóle to bóle prawego jajnika mialam juz 3 dni po okresie takie jak na owulke. Dlatego ciężko mi w ogóle określić ten miesiąc
![]()