Suoal
Aktywna w BB
Ja 10 mam dostać okres ale znów jakoś nie czuje że to będzie to. Ten grudzień jest pełen spięć...Ja mam tak podły nastrój, że wolę się nie odzywać. Na szczęście jednocześnie mam dużo pracy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja 10 mam dostać okres ale znów jakoś nie czuje że to będzie to. Ten grudzień jest pełen spięć...Ja mam tak podły nastrój, że wolę się nie odzywać. Na szczęście jednocześnie mam dużo pracy
Tak najlepiejJa też rozmyślam, jak mnie już ta krew zalewa, że może w tym cyklu pójdziemy na żywioł, bez clo bez ovitrell [emoji848] mam spoko lekarza, dobrze się dogadujemy i za wizyty płace "co łaska" więc o kasę się nie rozchodzi, ale trochę się czuje przeciągnięta prze ten grudzień psychicznie a chyba nie o to chodzi
Proszę dopisz mnie na 4.01@MamaR 31.12
@Blondi_87 31.12
@salamandra66 07.01
@pannadarianna 10.01
@Madame83 14.01
@c_or_nelia 14.01
@Paatrycja 17.01
@Aewea 17/18.01
@Bibi89 21.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@AnnEmPe 31.01
Ja próbuję pracować i nie myśleć o testowaniu, jeszcze w teorii 6 dni do @, tylko to plamienie mnie wybija z rytmu... I tak to się żyjeJaka tu dziś ciszaco tam dziewczyny ? Ja dziś wolne po moich wczorajszych rewolucjach żołądkowych , oglądam seriale
![]()
U mnie 9 dniJa próbuję pracować i nie myśleć o testowaniu, jeszcze w teorii 6 dni do @, tylko to plamienie mnie wybija z rytmu... I tak to się żyje![]()
Ja 10 mam dostać okres ale znów jakoś nie czuje że to będzie to. Ten grudzień jest pełen spięć...
Jeju, najgorzejU mnie 9 dni![]()