salamandra66
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za ten cyklU mnie owulacja będzie jutro lub pojutrze. Dobrze, że poszłam na ten monitoring to chociaż wiem, że z tym jest w porządku.
Jak się w tym cyklu nie uda to robimy badania nasienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki za ten cyklU mnie owulacja będzie jutro lub pojutrze. Dobrze, że poszłam na ten monitoring to chociaż wiem, że z tym jest w porządku.
Jak się w tym cyklu nie uda to robimy badania nasienia.
Ja też już bym chciała być na tym etapie ale narazie wolę nawet nie wybiegać tak w przyszłość. Jak teraz nie pyknie to też chyba będę celować dopiero na marzec, kwiecień.
Jak się nie uda to idę robić usta, bo już mało co zostałoTrzymam kciuki za ten cykl![]()
Miałam monitoring z przez ostatnie 4 miesiące, owu zawsze była, w tym cyklu nie miałam bo ogólnie było załamanie i nie myśleliśmy o tym w ogóle wiec pewnie nawet nie było owu bo w czwartek lekarz nie był w stanie tego stwierdzićPewnie, koniecznie! Biorę fembion cały czas i tam jest b12, teraz dokupiłam jeszcze taka psikaną pod język alenkak masz coś sprawdzonego to chętnie wypróbuje
Mój mąż też tak zawsze mi wywołuje okres jak już mam nadzieje to on mówi ze ma sposób na to żeby się przestać denerwować i czekaćtrzymam kciuki, żeby @ nie przyszła!
tez od kolejnego cyklu mam zacząć z dopalaczami. Chodzisz na monitoring?
Tez za mna chodząJak się nie uda to idę robić usta, bo już mało co zostałochociaż jeden plus!
Matko już moja kolej@MamaR 31.12
@Blondi_87 31.12
@julq 04.01
@QueenK 04.01
@salamandra66 07.01
@pannadarianna 10.01
@Suoal 10.01
@nxious 12.01
@Madame83 14.01
@c_or_nelia 14.01
@Paatrycja 17.01
@Aewea 17/18.01