B
B206
Gość
Mi się już nie chce nawet sprawdzać przez wiele miesięcy sprawdzałam i monitoringi i proga i wszystko jest ok i już mi się nie chceO to, tochyba, ze prog słabo wyjdzie w 7dpo, wtedy olewam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się już nie chce nawet sprawdzać przez wiele miesięcy sprawdzałam i monitoringi i proga i wszystko jest ok i już mi się nie chceO to, tochyba, ze prog słabo wyjdzie w 7dpo, wtedy olewam
![]()
Do tego etapu brakuje mi jeszcze 2-3 miesięcyMi się już nie chce nawet sprawdzać przez wiele miesięcy sprawdzałam i monitoringi i proga i wszystko jest ok i już mi się nie chce![]()
Wszystko będzie dobrzeUh... Ja niebawem już 33 latai z mężem staramy się od roku o bąbla. W tym mamy dwa poronienia, potem długo długo nic i parę dni temu po raz trzeci zobaczyłam dwie kreski na teście
Jeszcze wcześnie i wszystko może się wydarzyć, więc na razie jeszcze czekamy z radością
Moim zdaniem jest taka możliwośćU mnie dalej więcej tego śluzu i pieczenie sutków... Nie wiem czy coś się dzieje czy z hormonami moimi. 10 mam endokrynologa więc jakos 7 muszę zrobić badania. Myślicie że skoro okres mam mieć 10 to jak w trakcie badań zrobię jeszcze betę to będzie już coś widać?
obawiam się, że w 10dpo z popołudniowego moczu może nic nie wyjść… ja bym poczekała już do ranaDzień dobrypostanowiłam ze jutro zatestuje to będzie 10dpo
ale będę musiała z popołudniowego moczu albo we wtorek
bo jutro kupie test dopiero
Mi wyszło 10dpo lekka kreska z popołudniowego moczuobawiam się, że w 10dpo z popołudniowego moczu może nic nie wyjść… ja bym poczekała już do rana
Mi wyszło 8dpo z wieczornego jak byłam w ciąży z synemMi wyszło 10dpo lekka kreska z popołudniowego moczu![]()