Nel331
Fanka BB :)
Dziękuje !Powinno sie od pojawienia żywej krwi podobno. Po za tym jest wieczor wiec na pewno policzylabym jutro jaki 1 dc. Niby, że jak @ zaczyna sie w okolicach godziny 20 to liczymy kolwjny dzien jako 1 dc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje !Powinno sie od pojawienia żywej krwi podobno. Po za tym jest wieczor wiec na pewno policzylabym jutro jaki 1 dc. Niby, że jak @ zaczyna sie w okolicach godziny 20 to liczymy kolwjny dzien jako 1 dc.
No wreszcie się złamie ten pech... Ale szkoda że tamten nie działa bo fajne wyniki były 50% pozytywówBez sensu ten algorytm teraz bo same negatywy ... mam nadzieję że któraś go złamie szybciutko
Musimy teraz się ogarnąć i zmienić na 100% pozytywówNo wreszcie się złamie ten pech... Ale szkoda że tamten nie działa bo fajne wyniki były 50% pozytywów![]()
Nie spada?Możecie wziąć tę betę ode mnie![]()
![]()
![]()
To ja się piszę na wymianę -- kilogramy za betęMożecie wziąć tę betę ode mnie![]()
![]()
![]()
Nie spada?
Ja brałam i pomagał , pecherzyki rosły owulacja była ale nie zachodziłam , wiec przyczyna była inna , zaszłam w cyklu bez leków żadnych . Ale wiem ze wielu kobieta pomagaJestem po monitoringu i niestety nie ma pęcherzyka żadnego wiec 2 cykl również stracony, od następnego mam brać clo, czy któraś z Was kiedyś brała i się udało ? Jak tak to w którym cyklu? A może macie jakieś doświadczenia ze swojego otoczenia ? Wcześniej miewałam długie cykle jak to przy pco bywa i pecherzyki bywaly odkad biorę estrogen i progesteron na skrócenie cykli żeby mieć więcej szans nie ma ani jednego pęcherzyka![]()