Natalia91
Fanka BB :)
O kurcze, przecież do tej to wyklaczali
Stwierdzili mi PCOS. Na wyniki bety nadal czekam. W USG pusto i czysto [emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stwierdzili mi PCOS. Na wyniki bety nadal czekam. W USG pusto i czysto [emoji33]
A może to zasniad...nie wiem. Tylko pamiętam jak ja w styczniu dowiedziałam się ze serduszko nie bije to mi lekarz mówił coś o tym i mówił o kontroli bety...ale mogę źle coś kojarzyć bo wtedy byłam w mega szoku jak się dowiedziałam...
To ja już nie mam pomysłu w takim razie. Trzymaj się ciepło ;*Ale to chyba też by było widać w USG, a u mnie obraz jest przepiękny dla braku ciąży
Jakbym nie miała dodatniej rosnącej bety, to lekarz powiedział że myślałby że właśnie powoli rozkręca mi się nowy cykl. Według tego co wyczytałam na forach powinni mi po prostu podać metotreksat, ale z jakiegoś powodu nie chcą![]()
To ja już nie mam pomysłu w takim razie. Trzymaj się ciepło ;*
Nie zadroszcze takiego zawieszenia....Ha ha no wiesz 4 ginekologów z samymi dobrymi opiniami w necie nie miało pomysłu także ten
Tzn. diagnoza jest jakby taka, że organizm nie ogarnia braku ciąży i cały czas produkuje betę i liczą, że w końcu ogarnie, że nie ma czego karmićMam też ciekawy inny trop, że wysoki progesteron może karmić betę więc sobie zbadam jednak w piątek dodatkowo. Oczywiście ja odstawiłam dosłownie wszystkie suplementy itp. więc sama niczym tej pseudo ciąży nie karmię
Jestem osobą kompletnie nie znająca się na tematach tak jak wy. Ale mogla wystąpić taką sytuacją, że zarodki były dwa (bliźniaki) jeden obumarł, usunął się a drugi w dalszym ciągu się rozwija?Ha ha no wiesz 4 ginekologów z samymi dobrymi opiniami w necie nie miało pomysłu także ten
Tzn. diagnoza jest jakby taka, że organizm nie ogarnia braku ciąży i cały czas produkuje betę i liczą, że w końcu ogarnie, że nie ma czego karmićMam też ciekawy inny trop, że wysoki progesteron może karmić betę więc sobie zbadam jednak w piątek dodatkowo. Oczywiście ja odstawiłam dosłownie wszystkie suplementy itp. więc sama niczym tej pseudo ciąży nie karmię
To czekamy bo ostatnio jakas zła passa i potrzebujemy kogoś kto ją szybko złamieHej dziewczynyja testuje na dniach, bo w poniedziałek. Nie mam już takiego ciśnienia jak co miesiąc, bo po co mam się wk.rwiać. Mamy dużo pracy ze starym i seks jest tylko jak jest siła
wiec zobaczymy. Na razie cieszę się moim noworocznym awansem w pracy, nadchodzącym remontem i przeklinam podwyżkę stop procentowych wiec mam mnóstwo na głowie
trochę humorku przed długim weekendem (piąteczek wolny, chyba dostanę świra do poniedziałku
)