Paatrycja
Fanka BB :)
Tak, też tak myślę że za wcześnieMyślę że zawczesnie. W ciąży z synem dopiero w 12dpo była beta 2.2 a w 14dpo już 36 :-) Mam jeszcze zapisane na aplikacji :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, też tak myślę że za wcześnieMyślę że zawczesnie. W ciąży z synem dopiero w 12dpo była beta 2.2 a w 14dpo już 36 :-) Mam jeszcze zapisane na aplikacji :-)
ja zawsze miałam z prawegoZastanawiam się czy owu zawsze jest raz z prawego i raz z lewego jajnika czy można np mieć z lewego like razy pod rząd?
Bo z lewego miała ostatnio i teraz znowu lekko czuje właśnie lewy.. nie jest to ból ale powiedzmy że coś czujęmożliwe to?
Eeee, różowa i widoczna na zdjęciu? Na pewno nie fabryczna...Powtórzę rano bo sama nie wierze.. może to jakaś fabryczna, chociaż robię te testy za każdym razem i nie miałam żadnej kreski![]()
Nie musi być naprzemiennie...Zastanawiam się czy owu zawsze jest raz z prawego i raz z lewego jajnika czy można np mieć z lewego like razy pod rząd?
Bo z lewego miała ostatnio i teraz znowu lekko czuje właśnie lewy.. nie jest to ból ale powiedzmy że coś czujęmożliwe to?
2 dni do miesiączki. Zawsze boli mnie jedna, prawa i sutki. A teraz dwie i to tak, ze aż mnie rwąA który to dc ?
prolaktyne badałam, wszystko jest w porządkuRobiłaś prolaktynę czy jakieś badania w tym kierunku? Bo z tego co czytam to co miesiąc masz takie bolesne piersi
To za dwa dni czekamy na teścik2 dni do miesiączki. Zawsze boli mnie jedna, prawa i sutki. A teraz dwie i to tak, ze aż mnie rwą![]()
A znacie ten przesąd że z prawego jajnika to chłopcy a z lewego dziewczynki [emoji13][emoji13][emoji13]