Oj Ty!A ja wam powiem tylko tyle ze zrobiłam dzisiaj z rana facelle. Odstawiłam na 2 minuty. Wróciłam i mi się wydaje ze widziałam cien cienia. Miesiączka powinna być w poniedziałek. Zdjęcia nie zrobiłam bo tego nie widac. Wyrzuciłam test żeby się nie achizowac i pojechałam z psem na spacer. Ponowię jutro rano![]()
reklama
Ja też widze różniceW poniedziałek lecę na bete… już schizuje trochę przez ta poprzednia biochemiczna …![]()
Suoal
Aktywna w BB
U nas podobnie. Dziecko mieliśmy przed ślubem bo tak chcieliśmy zawsze bo wiedziałam że troszkę mam problemów zdrowotnych więc lepiej tak. Udało się zajść w ciążę to po urodzeniu malego stwierdziliśmy że zaplanujemy ślub ale cywilny. Teściowa kręciła nosem najpierw że dziecko nie ślubne później że cywilny a nie kościelny. Na co jej powiedziałam że jej syn pierworodny to chyba wcześniakiem jest skoro wychodzi że miesiąc przed jej ślubem cywilnym został poczęty czy nawet dwa. "A wy to się wszystkiego doliczycie kiedyś tak było że najpierw ślub cywilny" ja mówię przecież to nie chodzi mi o ślub cywilny tylko o "nieślubne" hahah. To moje nieślubne jest jakieś inne niż jej bo zataiła podczas ślubu? XDMoja teściowa też kolejna święta. Nowenna pompejańska za nowenną, co niedzielę do kościółka, pytania o chrzest, ślub kościelny a tymczasem jej syn a mój narzeczony jest wynikiem jej skoku w boknie wiem czy szuka odpuszczenia grzechow czy jak
za każdym razem jak widze ją klęczącą czy z wnerwem, że przecież boga trzeba kochać i szanować!!! to mi się tak śmiać chce że muszę zakrywać twarz albo wychodzić z pomieszczenia żeby nie wybuchnąć
![]()
Ah te teścioweU nas podobnie. Dziecko mieliśmy przed ślubem bo tak chcieliśmy zawsze bo wiedziałam że troszkę mam problemów zdrowotnych więc lepiej tak. Udało się zajść w ciążę to po urodzeniu malego stwierdziliśmy że zaplanujemy ślub ale cywilny. Teściowa kręciła nosem najpierw że dziecko nie ślubne później że cywilny a nie kościelny. Na co jej powiedziałam że jej syn pierworodny to chyba wcześniakiem jest skoro wychodzi że miesiąc przed jej ślubem cywilnym został poczęty czy nawet dwa. "A wy to się wszystkiego doliczycie kiedyś tak było że najpierw ślub cywilny" ja mówię przecież to nie chodzi mi o ślub cywilny tylko o "nieślubne" hahah. To moje nieślubne jest jakieś inne niż jej bo zataiła podczas ślubu? X
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dostałam glucophage od lekarza i mam brać euthyrox 25 mg co 2 dni. Do tego dalej dieta i mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze. Jedyny minus tylko taki, że mogę schudnąć 
B
B206
Gość
U mnie dzisiejszy wygląda na mocniejszą kreskę - nie rób więcej niepotrzebny stres a to nie jest metodą do oceny przyrostu bety przecież wieszDziewczyny zrobiłam ponownie test tym razem z rana , przypuszczam ze może być 10 dpo i obawiam się ze to może być znowu biochemiczna , poprzednim razem testy mi nie ciemnialy i teraz tez mam wrażenie ze jest lipa , zobaczcie zdjęcie…
small_princess
Zaangażowana w BB
Racja, w 7/8 dniu po owulacji miałam progesteron wartości 9,12 aktualnie jestem w ciąży 7t + 6d. Jak dla mnie kwestia wyników jest indywidualna. Ja swoje szanse przekreśliłam a jednak. Trzymam kciuki!Rozwala mnie takie mówienie to słabe, tamto słabe. Jeżeli naprawdę wyniki są poniżej norm owszem jest powód do obaw. Ale jeżeli jest tak jak w Twoim przypadku to nie brałabym do głowy i spokojnie czekała na rezultatyNiektóre babeczki z wzorcowymi wynikami, pięknym progiem nie zachodzą
A inne tak jak w Twoim przypadku dają radę więc trzeba być pozytywnej myśli
Trzymam kciuki
![]()
O właśnie kolejny żywy dowódRacja, w 7/8 dniu po owulacji miałam progesteron wartości 9,12 aktualnie jestem w ciąży 7t + 6d. Jak dla mnie kwestia wyników jest indywidualna. Ja swoje szanse przekreśliłam a jednak. Trzymam kciuki!
Ojej to chyba też tak nie najlepiej bo Ty raczej jesteś w tych dolnych granicach wagowychDostałam glucophage od lekarza i mam brać euthyrox 25 mg co 2 dni. Do tego dalej dieta i mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze. Jedyny minus tylko taki, że mogę schudnąć![]()
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
No wlasnie sie zwazylam i mam 44.5Ojej to chyba też tak nie najlepiej bo Ty raczej jesteś w tych dolnych granicach wagowych![]()
Podziel się: