pannadarianna
Fanka BB :)
martwię się że dziś to była tylko moja głowa, ale zobaczymy. Póki co to korzystam z wieczoru, stary wrócił z pracy i obiecał masażJejuuuu czekamy w takim razie na zdjęcie jutro! Nie, nie brzuchatestu, dla jasności
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
martwię się że dziś to była tylko moja głowa, ale zobaczymy. Póki co to korzystam z wieczoru, stary wrócił z pracy i obiecał masażJejuuuu czekamy w takim razie na zdjęcie jutro! Nie, nie brzuchatestu, dla jasności
![]()
a bo człowiek głupi, ze tak dużo i szybko jePoszalałaś![]()
Zostaw go, może się jeszcze przydaćdziękiwalczę ze sobą żeby rano nie testować, ale zakładając że owulacja była w sylwestra to jest zdecydowanie za wcześnie
A tak to nie mam żadnych objawów, poza tym, że rozszarpałabym mojego staregorzeczy na ktore zwykle przymknęłabym oko, teraz doprowadzają mnie do furii…
Pamiętaj że nie ma żadnej presji! My tu nie liczymy na pozytyw, my życzymy pozytywnego testu a to różnicamartwię się że dziś to była tylko moja głowa, ale zobaczymy. Póki co to korzystam z wieczoru, stary wrócił z pracy i obiecał masażbom spięta jak agrafka
![]()
ja wiemPamiętaj że nie ma żadnej presji! My tu nie liczymy na pozytyw, my życzymy pozytywnego testu a to różnicami presja nie wyszła na dobre w grudniu
![]()
No wiem wieeeeeemja wiemtylko sama wiesz jak działa kobieca podświadomość
![]()
Dlatego ja zainwestowalam od razu w kogos dobrego. Fakt 20 minut wizyty na skype kosztowalo mnie 250 zł ale dowiedzialam sie tego co chcialam a nawet wiecejNo właśnie i u mnie chyba też gdybym sama nie zrobiła krzywej by to nie wyszło...bo przecież nie mam nadwagi, tylko niedowagę, zle samopoczucie raczej przypisywałam temu, że cały czas ciąży brak, dobił mnie styczeń w zeszłym roku kiedy ciaza obumarła i cały rok było tylko gorzej...
Moja historia z hiperins...dopiero się zaczyna, ale obawiam się wizyt u endo czy diabetologa, którzy mogą mnie olać i nie pomogą...
U nas kilka razy tylko przerywany był bo przed ciaza to bralam tabletki. Ale no co zrobic. Ja tabletek brac nie moge, jemu kondomy nie odpowiadaja wiec bywalo i takJa sobie w ogóle nie wyobrażam kontrolować orgazm faceta w trakcie stosunku. Ja dochodzę a on mi mówi ze musi wyjść? No udusilibym![]()