pannadarianna
Fanka BB :)
14A który masz dpo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
14A który masz dpo?
Tak, to ciągłe porównywanie. Mnie przy jednym biochemie mega bolały od owulacji, przy kolejnym prawie w ogóle, tak że tego...Mnie w ogóle nic nie boli tylko mam więcej sluzu , tak samo miałam przy biochemie . A w ciazy poronionej w 12 tyg bolały mnie piersi już od 10 dpo . Ale No z drugiej strony każda ciaza inna . Tylko człowiek fiksuje i myśli trochę za dużo , jak już jest po przejściach![]()
Pokaz to zdjęcie !14jutro @
Hmmm... To faktycznie coś raczej powinno być widać. A może spróbuj jeszcze z kolejnego moczu, jeśli masz zapas testów14jutro @
Pokaż pokaż!14jutro @
Być może. To albo krwiak który był tak wielki ze imitował okres, po prostu.Może już wtedy organizm chciał się pozbyć wadliwego zarodka ale jednak się nie udało. Bo w sumie dziwny zbieg okoliczności, że ostatecznie ciąża obumarła. Badaliście zarodek?