• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zależy jak mocny masz ból. Ja mimo endometriozy i bóli gorszych od porodowych nigdzie nie jezdziłam. Ale wiadomo każdy ma inny prog bólowy no i nie wiadomo co u ciebie jest przyczyną. Ból u mnie miesiąc temu był po prostu z tego powodu że ta torbiel się pojawiłai tyle bo nie pękła ani nic takiego. Lekarz mówił, że jest malutka więc się wchłania najprawdopodobniej bo od 2 tygodni już tego bólu nie czuję.
Nad ranem była masakra, ciemno przed oczami się z bólu robiło (chociaż było ciemno bo to koło 6 rano 🤔), ale teraz to bardziej czuje jakiś taki dyskomfort niż ból, więc chyba odpuszczę. Naczytałam się jak ta głupia w internecie że jak pęknie i się wyleje to może nawet być zagrożeniem dla życia ale to chyba chodziło o inne torbiele, nie te pęcherzykowe. Ale ciężko się tak samej sprowadzić do pionu 🤦

Nad ranem była masakra, ciemno przed oczami się z bólu robiło (chociaż było ciemno bo to koło 6 rano 🤔), ale teraz to bardziej czuje jakiś taki dyskomfort niż ból, więc chyba odpuszczę. Naczytałam się jak ta głupia w internecie że jak pęknie i się wyleje to może nawet być zagrożeniem dla życia ale to chyba chodziło o inne torbiele, nie te pęcherzykowe. Ale ciężko się tak samej sprowadzić do pionu 🤦
Jak jeszcze żyjesz a ból nie jest już tak mocny to jest dobrze 😀 kiedy miesiączka?

reklama
U mnie chyba jednak dopiero będzie dzień owulacji. Zrobiłam test owulacyjny i jest pozytywny, a jajniki tak mnie bolą, że mam dzisiaj dość.🤔🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry