MoniaJ2424
Fanka BB :)
Nikt dziś nie testował?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja testowałam wczoraj wieczorem był negatywny więc zaczęłam do niedzieli i powtórzęZgodnie z listą @c_or_nelia i @klaudioszek
U mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.Zgodnie z listą @c_or_nelia i @klaudioszek
Jest jeszcze czas !U mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.
Toć to sporo dni! Jeszcze nic nie jest przesadzoneU mnie negatyw. Okres mam mieć w poniedziałek lub wtorek, ale już nie liczę na cud.
W obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cykluToć to sporo dni! Jeszcze nic nie jest przesadzone![]()
Nigdy nie byłam w ciąży ale wiem, co dziewczyny tutaj piszą. Ciąża ciąży nie równa. Cykl cyklowi nie równy. Owulacja tez może być w innych dniach, zagnieżdżenie w innym dniu.W obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cyklu![]()
Póki nie ma @ nie ma pewności zawsze owulka mogła się ciut przesunąćW obu ciążach już miałam pozytywny test w tym dniu cyklu![]()