Bibi89
Fanka BB :)
Dawaj date kolejnego testowania a nie jakieś krzyżyki w głowiedziewczyny wpiszcie mi krzyżyk dostałam dziś @przynajmniej szybko przyszła nowy cykl nowe możliwości
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj date kolejnego testowania a nie jakieś krzyżyki w głowiedziewczyny wpiszcie mi krzyżyk dostałam dziś @przynajmniej szybko przyszła nowy cykl nowe możliwości
![]()
A ja poproszę @olka11135 o zmianę na 22.01, to i tak będzie 13dpo ale nie wytrzymam na bank dłużejOk to wpiszcie mi 12 lutymoże będzie Walenty albo Walentyna
![]()
Powtarzałaś test ?U mnie wodnisty śluz, więc jestem pewna, że się nie udało. Zawsze tak mam przed okresem 2/3 dni![]()
Aaaa my właśnie covid razem przechodzimy ( ja już drugi raz ) i moj plan wizyty kliniki i startu badań znowu siadł ... bleee ale zaMój miał mieć badanie nasienia w poniedziałek no to sobie poszedł....podobno po covidzie nasienie jest gorszej jakości. Kupiłam mu już witaminy. Zresztą on sam zaproponował co lekko mnie zszokowało...no wiec chyba nasienie zbadamy za 3 miesiace jak sie nie uda zajsc w prawdlowa ciaze. On wiadomo cale te 3 miesiace suplementacja. Troche mnie to martwi no ale co zrobie. Nie jego wina, że go zarazili w pracy. Wczoraj sie jedynie gorzej czuł a dzis juz wysprzatal mieszkanie, pranie zrobil w ogole mam wrazenie ze mi narzeczonego podmienili![]()
Dzisiaj rano robiłam i negatyw. Ale u mnie to jest na pewno znak okresu, mam tak za każdym razem. Zrobię jeszcze jutro test i dam wam znać.Powtarzałaś test ?
Prosze o wykreślenie mnie z listyTrzymamy kciuki za dwie kreski:
@Estuś 08.01
@Suoal 12.01
@MamaR 12.01
@@nxious 12.01
@c_or_nelia 13.01
@klaudioszek 14.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Hope99 23.01
@Weronik@29 25.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@Aewea 27.01
@MoniaJ2424 27.01
@Blondi_87 28.01
@AnnEmPe 31.01
@Nel331 02.02
@QueenK 02.02
@Lebkuchen_mum 06.02
@pannadarianna 12.02
Jeżeli chcesz się dopisać, pisz!![]()
Nie martw się, kolejny cykl będzie nasz! Chociaż pamiętam że razem zaczęłyśmy ten cykl, u Ciebie już końcówka a ja dopiero owulacjaCóż, znów negatyw. Nie robię już testów, bo i tak mam tylko te o czułości 20.