Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też się skróciły odkąd zaczęliśmy się starac... kiedyś 28-29-30 a teraz 26-27 dniU mnie dziś przyszła @. Dziwnie szybko. Cykl 24 dni, nigdy tak krótkich nie miałam.![]()
Ja to latem zamiast mieć plodne dostalam okresU mnie dziś przyszła @. Dziwnie szybko. Cykl 24 dni, nigdy tak krótkich nie miałam.![]()
Nie umiem doradzić z łydką. Ja też cierpnę strasznie w nocy w dzień jak usiądę. Najgorzej ręce. Ale jeśli to nowy objaw to myslalabym o lekarzu. Zdrówka dla Was.U mnie mały zaraził się covidem. Gorączkuje do prawie 39 i wymiotuje przez ból gardła. Narzeczony tylko już ból gardła. Mi nic nie jest jedynie boli mnie łydka i cały czas mi mrowi. Nie wiem co w tej sytuacji. Miałam to samo po szczepieniu 2 dawką ale szybko przeszło a teraz łydka drętwieje od nocy. Drętwienie, mrowienie i takie napięcie, że aż lekko boli. Wzięłam acard. Boje się, że zakrzepicy dostane czy cos![]()