Madame83
Fanka BB :)
Dziękuję, jest dobrzeA Ty jak się czujesz ? Jak sytuacja?
Trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny, niech lista dalej się pięknie zieleni, bo statystyka w tym miesiącu jest imponująca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziękuję, jest dobrzeA Ty jak się czujesz ? Jak sytuacja?
Tak owocny że chyba do terminu okresu nie będzie bzykaniaAle tu dzisiaj ciszaowocne weekendy
![]()
Dobrze cię rozumiemyU mnie test znowu negatywny. Okres dostanę jutro albo we wtorek i ogarniemy gdzie najbliżej można zrobić badanie nasienia. Ciężko mi psychicznie dzisiaj.
A ja nie wiem na co czekać i to jest najgorszena początku tygodnia pogodziłam się z sytuacją że nic z tego, chciałam jak najszybciej dostać okres i odłożyć starania na parę miesięcy by odpocząć i podejść do tego ze spokojna głową. Dziś mam 30dc, 4 dzień mam śluz płodny, dziś wreszcie przestał mnie boleć jajnik bo od czwartku do wczoraj był to ból nie do zniesienia wręcz. Jutro powinnam dostać okres ale się nie zapowiada. Teoretycznie może się wydarzyć wszystko, znowu mam nadzieję. Owulacja w 30dc i stary z objawami omicrona- to musi się udać
![]()
Generalnie nie ma bezpiecznej ilości kawy w trakcie ciąży ale uznaje się ze do tych dwóch filiżanek jest ok - ale to uznaniowe, nie naukowe ilości.Słuchajcie, jak jest u Was z kawą w trakcie starań? Wyczytałam 2 miesiące temu, że jednak lepiej odstawić kawę, chociaż sporo literatury podaje, że kawa w rozsądnych ilościach do 2 filiżanek w ciągu dnia jest okej... Do dzisiaj przez 2 miesiące byłam na kawowym detoxie, ale dzisiaj mnie naszła ogromna ochota i sobie zrobilam. W każdym razie rozkminiam teraz, czy ją jednak zacząć pić regularnie, czy odstawić. Wydaje mi się, że te wyrzeczenia w większości są bezsensowne...![]()
Hmm a w czym ta kawa mogłaby szkodzić podczas starań?Słuchajcie, jak jest u Was z kawą w trakcie starań? Wyczytałam 2 miesiące temu, że jednak lepiej odstawić kawę, chociaż sporo literatury podaje, że kawa w rozsądnych ilościach do 2 filiżanek w ciągu dnia jest okej... Do dzisiaj przez 2 miesiące byłam na kawowym detoxie, ale dzisiaj mnie naszła ogromna ochota i sobie zrobilam. W każdym razie rozkminiam teraz, czy ją jednak zacząć pić regularnie, czy odstawić. Wydaje mi się, że te wyrzeczenia w większości są bezsensowne...![]()