• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie coś się dzisiaj zaczyna dziać z piersiami. Są lekko zarozowione, ocieplone i jakby pieką. Musialam delikatniejszy biustonosz sportowy założyć, pobolewa podbrzusze. Mialam podobnie przy biochemicznej, więc daje mi to do myślenia... Ale to byłoby wręcz niemożliwe gdyby się udało, bo według mnie ten cykl bezowulacyjny. Pozostaje czekać i testować za kilka dni... Równie dobrze tak może być po prostu, bo podrażniłam w jakiś sposób brodawki, czy coś.
Który to dc?

reklama
Mnie dziś wzięła karetka. Wczoraj pcr negatywny, w domu antygen negatywny. Ja czułam jakbym umierała. Mój zadzwonił po karetke ci mnie zabadali i wyśmiali ale powiedziałam, że maja mnie zabrać bo czuje że odpłyne i nie wiem co mi jest. W szpitalu sie okazało, że test na covid taki pozytywny że aż razi po oczach. Masakra...2 dawki szczepienia i dupa z tego. Oby każda z nas miała takie 2 kreski jak ja dziś na testach ciążowych. Dbajcie o siebie. Ja właśnie leżę a serce biegnie jak na maratonie...synek roczny wczoraj prawie 40° gorączki, wymioty, leciał przez ręce. Dziś już lepiej i dobiło mnie. Tragedia...
Dobrze że płodne za ponad rydzień 🤣🤣

reklama
Mnie dziś wzięła karetka. Wczoraj pcr negatywny, w domu antygen negatywny. Ja czułam jakbym umierała. Mój zadzwonił po karetke ci mnie zabadali i wyśmiali ale powiedziałam, że maja mnie zabrać bo czuje że odpłyne i nie wiem co mi jest. W szpitalu sie okazało, że test na covid taki pozytywny że aż razi po oczach. Masakra...2 dawki szczepienia i dupa z tego. Oby każda z nas miała takie 2 kreski jak ja dziś na testach ciążowych. Dbajcie o siebie. Ja właśnie leżę a serce biegnie jak na maratonie...synek roczny wczoraj prawie 40° gorączki, wymioty, leciał przez ręce. Dziś już lepiej i dobiło mnie. Tragedia...
Dobrze że płodne za ponad rydzień 🤣🤣
Zdrowia dla całej rodziny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry