Fifonka
Fanka BB :)
@olka11135 dopiszesz mnie proszę na tą magiczną, szczęśliwą listę styczniowych testujących? Tempka tym razem ładnie mi rośnie po owulacji, więc celuję testować 27 stycznia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jednak badanie nasienia w czwartek. Podobno wyniki będą tego samego dnia albo następnego. Stresuję się.
Trafiłam na bardzo ambitnego, młodego przystojnego lekarza który za cel postawił sobie zanalezienie tej ciąży i fanfary w końcu znalazł - oczywiście w lewym jajowodzie. Jutro laparoskopia. Nie jest źle. Jak dostalam sale to zmieniałam się z Pania która urodziła martwe dziecko w dość wysokiej ciąży bo brzuszek miała spory. Także moja sytuacja to nic przy innych [emoji24]
U mnie też 5-6 dpo. Zaczynam doszukiwanie się objawów których nigdy przed okresem nie było.U mnie 6dpo i poszukiwanie zwiastunów ciąży rozpoczęte [emoji23] jestem w pracy i tak mnie zakłuło przez parę sekund w jajniku z którego była owu, że na bank już mogę się cieszyć [emoji23][emoji23][emoji23] (taki żarcik [emoji6])
Weeeeeź u mnie nic ... zero objawów nawet jak szukamU mnie 6dpo i poszukiwanie zwiastunów ciąży rozpoczęte [emoji23] jestem w pracy i tak mnie zakłuło przez parę sekund w jajniku z którego była owu, że na bank już mogę się cieszyć [emoji23][emoji23][emoji23] (taki żarcik [emoji6])
A mnie podbrzusze ciągle tak ciągnie i ten krzyż pobolewa jak przed okresemWeeeeeź u mnie nic ... zero objawów nawet jak szukam![]()