• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja miałam w każdej ciąży, w pierwszej to było plamienie jasna krwią tylko po skorzystaniu z toalety przez jeden dzień. Za drugim razem była to dosłownie jedna plamka świeżej krwi na papierze i tyle. Po dwóch dniach już testy pozytywne.
Jakaś tu cisza dzisiaj...
Która miala plamienie implantacyjne? Wiem ze skrzepy nie ale krew ma byc czy rozowe zabrudzenie???

reklama
Jakaś tu cisza dzisiaj...
Która miala plamienie implantacyjne? Wiem ze skrzepy nie ale krew ma byc czy rozowe zabrudzenie???
W 1 ciąży miałam brązowe takie brudki.... W drugiej ciąży miałam różowe plamki że śluzem a w dniu okresu bardzo bardzo dużo krwi normalnej jak w okres ale że testowałam wcześniej wiedziałam że to nie okres i szybko zgłosiłam się do lekarza całe szczęście było ok a teraz w 3ciej ciąży nie miałam nic. Oprócz uczucia cały czas takiego... Że mam mokro bardzo wodnisty śluz później zgęstniał teraz praktycznie nie mam nic. Zero śluzu o.O to mnie dziwi i trochę martwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry