kasiaa91
Fanka BB :)
A który to dzień po owulacji ?Dzisiaj wykonałam rano test i było biało :/
Pocieszam się jeszcze tym, że w pierwszej ciąży po 4 dniach od spodziewanej miesiączki wyszła bladziutka kreska.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A który to dzień po owulacji ?Dzisiaj wykonałam rano test i było biało :/
Pocieszam się jeszcze tym, że w pierwszej ciąży po 4 dniach od spodziewanej miesiączki wyszła bladziutka kreska.
A który to dzień po owulacji ?
To trzymam kciuki jutro jeszcze13 dpo. Jutro powinnam dostać miesiączki.
A jakiej czułości test? Może spróbuj test Pink strumieniowy, one mnie nigdy nie zawiodłyDzisiaj wykonałam rano test i było biało :/
U mnie najdokładniejsze i jedyne z kreską wyraźną całkiem przy becie 6,5 były clearblue o czułości 20A jakiej czułości test? Może spróbuj test Pink strumieniowy, one mnie nigdy nie zawiodłyAlbo pozostaje Ci jeszcze troszkę poczekać
i może cosik się pojawi... Tego Ci życzę
![]()
Ja chętnie się dowiem, nie mieszkam na co dzień w Krakowie ale czasem tam latam po lekarzach jak u siebie nie mogę się dostaćJa miałam szczęście znaleźć moją panią dr od razu szukając lekarza w ciąży i uważam ze znalazłam najlepszego lekarza na świecie, niezależnie od specjalizacji.
Ginekolog do którego kocha się chodzićjak któraś z Krakowa to polecę
![]()
U mnie clearblue tez pokazal bardzo wczesnie bo był cien a na drugi dzien beta 18.7 takze wtedy okolo 10 pewnie wynosila ale...one czesto pokazują cienie i nawet jak nie bylo szans ciazy bo bylam zagranica ale z ciekawosci (nie pytajcie) chcialam zrobic to wyszla taka sama kreska. Uroiłam sobie wtedy torbiel ktorej nigdy nie mialam albo raka a jak sie okazalo wszystko dobrze tylko czesto takie cienie linii na nich wychodza takze ja juz nie wiem ktore testy najlepsze...U mnie najdokładniejsze i jedyne z kreską wyraźną całkiem przy becie 6,5 były clearblue o czułości 20pinki 10 były tylko cienie
A to ten co ma wyswietlacz i pokazuje, który tydzień?U mnie najdokładniejsze i jedyne z kreską wyraźną całkiem przy becie 6,5 były clearblue o czułości 20pinki 10 były tylko cienie
Anioł nie Lekarz, te opinie to 10000% prawdyJa chętnie się dowiem, nie mieszkam na co dzień w Krakowie ale czasem tam latam po lekarzach jak u siebie nie mogę się dostać![]()
Nie, robiłam ten zwykły który pokazuje krechyA to ten co ma wyswietlacz i pokazuje, który tydzień?