Nantes
Fanka BB :)
Działamy działamy, ale powiem szczerze ze tak bardzo chciałabym zobaczyć ten peakJeszcze nie muszą być takie same albo testowa nawet ciemniejszanic tylko działać i tak czy siak
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Działamy działamy, ale powiem szczerze ze tak bardzo chciałabym zobaczyć ten peakJeszcze nie muszą być takie same albo testowa nawet ciemniejszanic tylko działać i tak czy siak
![]()
Hehe no ja widziałam u siebie i jakoś nic mi nie dałDziałamy działamy, ale powiem szczerze ze tak bardzo chciałabym zobaczyć ten peakto musi być taki ekscytujący moment
![]()
A może to właśnie dobry objawHej! Ja za tydzień jakoś powinnam dostac okres i nie czuję nic a zazwyczaj moja wyobraźnia działa wiec w tym cyklu nawet nie mam co sobie wmawiać![]()
FSH czy TSH?Z ciekawości: Czy robiła któraś z Was sobie test hormonu FSH?Razem z partnerem kupiliśmy dla siebie domowe testy: on na koncentracje plemników w mililitrze a ja FSH. Właśnie mam 3dc i zrobiłam pierwszy test z dwóch - negatywny i z tego, co wiem, to właśnie dobrze..
FSHFSH czy TSH?
A to nie wiem, czytałam tylko o aptecznych testach TSH. Z reszta to pewnie wszystko jedno i to samo. Nie wiem ile zapłaciłaś ale FSH warto robic razem z LH zeby zobaczyć stosunek. A co do testów TSH to może komuś się przyda :