L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie. Ja już mam dosc. Wale te starania. Nie mam na to wszystko siły. Jednej jedynej rzczy nie był w stanie dopilnowaćI co nie zrobił tego badania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie. Ja już mam dosc. Wale te starania. Nie mam na to wszystko siły. Jednej jedynej rzczy nie był w stanie dopilnowaćI co nie zrobił tego badania?
Trzymam kciuki !Potwierdzona owulacja najprawdopodobniej w niedziele, także dzisiaj 2dpo i zaczynamy odliczanie do testu i szukanie wszelakich objawów świadczących o ciąży![]()
DziękujeTrzymam kciuki !![]()
A może masz po prostu tak owulacje ?Czy to jest normalne żeby w 6dc mieć dużo śluzu płodnego ? Czy to kwestia clo czy o co chodzi ? Wie ktoś ?![]()
A zrób sobie owulakaCzy to jest normalne żeby w 6dc mieć dużo śluzu płodnego ? Czy to kwestia clo czy o co chodzi ? Wie ktoś ?![]()
Matko tak wcześnie ?A może masz po prostu tak owulacje ?
kumpela płacząca po roku starań że jest niepłodna poszła na monitoring i owulacja była w 5 dc. Oni się wtedy nigdy nie kochali bo okres się kończył dopiero…
Zrobię wieczorem !A zrób sobie owulaka![]()