Bibi89
Fanka BB :)
Ja brałam 2000 i zauważyłam różnice, piękny śluz I piękny poslizg ale zauważyłam też ze wysypało mnie na plecach co nigdy się nie zdarzało wiec łącze to z wiesiolkiem ...Ja biorę i żałuje, ze nie mam takich efektow [emoji24]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja brałam 2000 i zauważyłam różnice, piękny śluz I piękny poslizg ale zauważyłam też ze wysypało mnie na plecach co nigdy się nie zdarzało wiec łącze to z wiesiolkiem ...Ja biorę i żałuje, ze nie mam takich efektow [emoji24]
hmmm no na mnie też nie działa. Mam wrazenie że nie mam w ogóle śluzu a na pewno nie jest zauważalny jak to bywało wcześniej. Tylko biorę też proga więc nie wiem kto jest winowajcą..chyba że w środku jest a nie widać na zewnątrz...Ja biorę i żałuje, ze nie mam takich efektow [emoji24]
to dobre wieściDzisiaj 14 dc bóle mialam okropne i mega dużo śluzu płodnego no i według niej dzisiaj mogła byc ta owulacja bo w prawym już pęcherzyka nie ma tylko jakis slad czy cos w tym styluno i płyn w zatoce jest co na to wskazuje
a może to taki efekt oczyszczeniaJa brałam 2000 i zauważyłam różnice, piękny śluz I piękny poslizg ale zauważyłam też ze wysypało mnie na plecach co nigdy się nie zdarzało wiec łącze to z wiesiolkiem ...
Myśle, ze jak na 6dc to ta kreska jest dość mocna w porównaniu do tych z poprzedniego cyklu dziś nawet w 10dc milam ledwie ze widoczneClo mogło Ci przyspieszyć owulke... Ja na letrozolu miałam szybciej o kilka dnidorwij faceta i nie rozmyślaj
![]()
A jak się czułaś po Letrozolu?Clo mogło Ci przyspieszyć owulke... Ja na letrozolu miałam szybciej o kilka dnidorwij faceta i nie rozmyślaj
![]()
Bardzo możliwe, bo na twarzy tez mnie minimalnie ale wysypało, zobaczymya może to taki efekt oczyszczeniakiedyś tak przy stosowaniu drożdży piwowarskich właśnie ie wysypywało ale to był dobry objaw bo znak że działa i trzeba było to przetrwać
![]()
Nie wiem niby tak ale mąż zaniemógł jak przypuszczałamto dobre wieści![]()
Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejszaA jak się czułaś po Letrozolu?
Tzn ? Ma gorszy wpływ ?Ja ogólnie lepiej czuje się bez stymulacji... Gin uważa że mam nawet lepsze owulację bez leków... Bardzo głowa mnie bolala więc i rozdrażniona przez to chodziłam i samopoczucie lipne więc tak po prawdzie z tego powodu ochota na cokolwiek mniejsza
Jedno pewne nie miał wpływu na endometriumpo clo podobno bywa różnie