B
B206
Gość
Nie sadze... Za wcześnie... Owulka prawdopodobnie była 05.02, zastrzyk 04.02 dlatego póki pewność że to zastrzyk odważnie robię testyMoże płynnie przeszło ovitrelle w Twoją bete ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie sadze... Za wcześnie... Owulka prawdopodobnie była 05.02, zastrzyk 04.02 dlatego póki pewność że to zastrzyk odważnie robię testyMoże płynnie przeszło ovitrelle w Twoją bete ?![]()
Albo te które nie testują wcaleChyba każdej z nas się dłuży okropnie. Podziwiam te które czekają z testowaniem do daty okresu
Zastrzyk może się utrzymywać do 14 dniMoże płynnie przeszło ovitrelle w Twoją bete ?![]()
Gratulacje nic tylko się cieszyć że tak szybko się udałoKupiłam test czułości 25 i zrobiłam z drugiego moczu dzisiaj. Ja widzęale tak strasznie się boje. Jestem zaskoczona, że 2 CS i już.
Dziękuję.Gratulacje nic tylko się cieszyć że tak szybko się udało![]()