• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja póki co 6dpo lewy jajnik pobolewa chwilami. Od 3 dni mam swoje ciemne palce pod pierścionkami 😑dość intensywnie . Piersi w ogóle mnie nie bolą 😥😥nie wiem co o tym myśleć ... teraz będzie się czas okrutnie ciągnął
Ja zakładam że jestem 2dpo i jajnik czuje non stop, nie jest to przyjemne :( nie taki bol żebym musiała wziąć coś przeciwbólowego ale przeszkadza mi to.

Ja kończę z grupą. Czuję, że nam się nie uda. Endometrioza na bank rozwaliła wszystko. Ledwo zaczęły sie płodne a u mnie śluz już podbarwiony na różowo, mega bolesne stosunki plus podczas seksu pojawiła się krew. Mam dość. Pierdole to. Nie mam siły.

Ale przecież nie masz potwierdzonej endometriozy, a te objawy mogą świadczyć o wielu innych potencjalnych problemach.

Ale przecież nie masz potwierdzonej endometriozy, a te objawy mogą świadczyć o wielu innych potencjalnych problemach.
A co innego daje bóle okresowe takie, że są wymioty, biegunka, omdlenia i bóle gorsze jak przy porodzie plus bolesne stosunki, problemy z jelitami. Tylko endometrioza. Wiem to na 99.9% i nie musze robic badan zeby to potwierdzac.
Dla mnie to za wiele. Jestem zdołowana i nie chce mi sie myslec wcale juz o niczym...

A co innego daje bóle okresowe takie, że są wymioty, biegunka, omdlenia i bóle gorsze jak przy porodzie plus bolesne stosunki, problemy z jelitami. Tylko endometrioza. Wiem to na 99.9% i nie musze robic badan zeby to potwierdzac.
Dla mnie to za wiele. Jestem zdołowana i nie chce mi sie myslec wcale juz o niczym...
Odpocznij. Od grupy, od starań. Zdystansuj się. Zrób coś dla siebie. Naladuj baterie i wracaj. Nie wiem skąd jesteś, jak u Ciebie z dostępnością do lekarzy, ale zdiagnozuj się dla poprawy choćby komfortu zycia (i współżycia).trzymaj się mocno!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry