Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem najdalej 3-4dpo więc czekam grzecznie do niedzieli - i tak za szybko zapewne ale będzie już można się łudzić że coś wyjdzieCo tam dziewczyny żadna nie testuje? U mnie jutro 8dpo także nasikam a co tamdokuczają mi bóle plecow juz w ogóle w nocy
cycki dalej cisza już długo tak nie miałam
stary niezadowolony bo lubi takie przed okresowe cyce a tu ni chu chu
![]()
Ja zamówiłam 5 testów i nie zauważyłam że były pakowane po 5[emoji23][emoji23][emoji23] też dołączam do tego grona wypatrywania drugiej kreseczki. Jutro 6 dpo więc w piątek ruszam z sikaniem na patyk, mam ich 5 więc będzie na co sikać [emoji23]
Tak ja też uważam że to TEN cykl [emoji1696][emoji23]
Ja jestem ciekawa ile to już testów mam obsikane coś pewnie ok 60Ja zamówiłam 5 testów i nie zauważyłam że były pakowane po 5mam więc 25 testów, mogę się starać długo
Nie będzie zaburzony jeśli to duphastonMam pytanko jak przyjmuje duphaston to badając progesteron z krwi będzie on zaburzony? Jest w ogóle sens ?
Ooo to super wynikHejwłaśnie ostatnio mało testów i tak spokojnie tutaj.
Ja mam wyniki prolaktyny- 11.20 ng/ml. Normy 4.79 -23.30.
Jestem dobre 2.5 miesiąca na bromocornie ½ tabletki dziennie. I teraz nie wiem jak interpretować ten wynik i czy odstawic tabletki. Chociaż gin mi mówił że gdybym zaszła do do 12 tc trzeba brać co drugi dzień np. Ale skoro ja nie zaszłam to nie wiem co teraz...