Weronik@29
Fanka BB :)
Widać to cos tam było teraz nie ma śladu hahahHej ja też widzę tą kreskę [emoji1696]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widać to cos tam było teraz nie ma śladu hahahHej ja też widzę tą kreskę [emoji1696]
Ja widzę!Nie odpuszcze skądpewnie fabryczna i tyle. I to jeszcze pod światło hahah niedługo Rtg bede tym testom robic
![]()
ja kiedyś miałam taki cień cienia, że mąż się w głowę popukał jak mu próbowałam powiedzieć, że tam jest kreska, oczywiście widziałam to tylko świecąc latarką z telefonu. Następnego dnia rano był już ładnie widoczny cień i beta 30, także trzymam kciukiZrobiłam sobie przed chwilą kolejny test ale to żeby zobaczyć czy i tutaj bedzie jakis cień. Jednak nic nie majutro rano znowu zobacze jeszcze mam 3
![]()
Który masz dzień ?Cześć dziewczynki informuje że test dzisiaj bielszy być nie mógłah nie wiwm co myslec o tym wszystkim ciągle mam bóle podbrzusza i jajników. Szyjka wysoko twarda.... no nic do weekendu się wyjaśni ale nie licze na dwie kreski juz chyba taki mój los
![]()
23 dc 5 dni do okresu może coś sie jeszcze ukażeKtóry masz dzień ?
Hooo to jeszcze daleko23 dc 5 dni do okresu może coś sie jeszcze ukażeno nic trzeba mieć nadzieję
No to postresujemy się razemHooo to jeszcze daleko
Ja mam dzisiaj 5dpo (ewentualnie 6-7 dpo bo nie wiem kiedy ta owulacja była) i stresuje się coraz mocniej![]()