kasiaa91
Fanka BB :)
Pokaż test
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pokaż test
Pokaż test
Plamienie tak ale normalny okres już średnio.przecież plamienie w terminie okresu mimo ciąży często jest czymś normalnym i niegroźnym
Daj znać jak beta. Trzymam kciuki!
Kurcze oby nie było powtórki z rozrywki. Robisz betę?Plamienie tak ale normalny okres już średnio.
Operacja 15.04
Torbiel 3cmx2.5cm
Krwi trochę się wchłonęło
Plus mam tyłozgięcie. Raz mi ktoś mówił ale potem nikt nic nie wspominał ale jednak jest. Dlatego też podczas mierzenia szyjki ona jest ciagle wysoko i jakby w bok, nigdy nie jest nisko ani tak jak pisze na internecie. Teraz przynajmniej jest wszystko jasne
Ślub raczej na pewno do przesuniecia bo mam wczesniej anestezjologa i sie nie wyrobimy z podpisaniem papierow przed slubemczekam niecierpliwie na operacje. Potem wyjazd do polski, rodzice mi pomoga z małym bo jednak nie bede tak dzwigac mogla pozniej slub i działaky z 2 bobasem juz byc moze od maja, zobaczyny
![]()
![]()
Poczekam do poniedziałku i jeśli testy będą dalej wyraźne to zrobię żeby zobaczyć jak rośnie. No i progesteron.Kurcze oby nie było powtórki z rozrywki. Robisz betę?
Slaba sytuacja i to w tak krotkim czasie...Plamienie tak ale normalny okres już średnio.
Tak ale zobaczymy jak to się skończySlaba sytuacja i to w tak krotkim czasie...