L
Lebkuchen_mum
Gość
Na kiedy termin @?To jesteś razem w tej sytuacji
Ja mam dostać we wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Na kiedy termin @?To jesteś razem w tej sytuacji
O to już niedługo. Z moim rozhuśtanym cyklem ciężko powiedzieć. Ostatnio przyszedł w 20 dniu cyklu. Najpóźniej myślę, że w przyszłą sobotęNa kiedy termin @?
Ja mam dostać we wtorek
Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!!Uff u mnie negatyw
Nie czuję aby miało się to zmienić także ok. W przyszłym cyklu się zabezpieczamy bo nawet jakbym cudem zaszła to chce zrobić najpierw porządek w środku. Tak czy tak operacja mnie nie ominie a czym wcześniej tym będę miała lepszy komfort życia
I 2 sprawa. Mój wie o tym, że po laparoskopi są największe szanse na ciążę a w tym wypadku ciąża dla mnie będzie lekarstwem to od 1 marca nie pali (niby twierdzi że da rade...) i zbada nasienie żeby w razie czego mieć te 3 miesiące na poprawę jeszcze innych aspektów typu dieta itp
Ogólnie chciałam iść na drożność ale zrobią mi podczas laparoskopii więc super bo będzie wszystko w jednym
Kto wie może moje biochemiczne to po prostu ciąże które były na wskutek niedrożności. Generalnie znowu owulacja z prawego jajnika. No i lewy był wczoraj spoko widoczny, nie chowanyale martwi mnie fakt, że w ciągu ostatnich 5 miesięcy tylko raz była z niego owulacja...
Przed laparoskopią zrobię amh z ciekawosci jak sie zmieni po operacji
Taaak!!Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!!![]()
I jak się czujesz ze zwiększona dawką?Mam zwiekszona dawke glucophage xr z 1000 mg na 1500 mgno i kolejna wizyta w czerwcu
Nie wiem bo dzis wezme 1 raz zwiekszonaI jak się czujesz ze zwiększona dawką?