Bibi89
Fanka BB :)
850 podzieloną na połowę rano i połowę wieczorem wiec moze dlatego nie mam żadnych skutków ubocznychJaka ty masz dawke?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
850 podzieloną na połowę rano i połowę wieczorem wiec moze dlatego nie mam żadnych skutków ubocznychJaka ty masz dawke?
pierwsze słyszę, to bezpieczneMagnez. Wez sporą dawkę i powinno pomoc![]()
No pewnie.pierwsze słyszę, to bezpieczne?
TK w domu sobie łyknąć bo niestety nie mam przy sobie a jestem w pracy.No pewnie.
Magnezu doustnego nie przedawkujesz, jedynie może cię właśnie "przesrać"ja w ciazy takie dawki bralam ze ciagle na kibelku siedzialam
![]()
Ja tez w pracy wlasnie. Byle do 16.30TK w domu sobie łyknąć bo niestety nie mam przy sobie a jestem w pracy.
No ja dzisiaj siedzę tu jak za karę.Ja tez w pracy wlasnie. Byle do 16.30![]()
Ja bym poszla spacNo ja dzisiaj siedzę tu jak za karę.
ja to samo...ostatnio nie mogę się rano zwlec z łóżka. Wyskakuje na ostatnią chwilę, a nie chodzę późno spać bo 22 max 23.Ja bym poszla spac![]()
A to ja chodze koło 1 spać a wstaje o 6/7 plus w miedzyczasie synek ma 2 pobudkija to samo...ostatnio nie mogę się rano zwlec z łóżka. Wyskakuje na ostatnią chwilę, a nie chodzę późno spać bo 22 max 23.
jestem przegranaA to ja chodze koło 1 spać a wstaje o 6/7 plus w miedzyczasie synek ma 2 pobudkija mam racjonalne powody swojego zmęczenia
![]()