L
Lebkuchen_mum
Gość
Ogolnie przy problemach z glukoza i insulina czlowiek jest duzo bardziej zmeczony i senny. Tez masz wytłumaczeniejestem przegrana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogolnie przy problemach z glukoza i insulina czlowiek jest duzo bardziej zmeczony i senny. Tez masz wytłumaczeniejestem przegrana![]()
wiem wiem bo zanim to odkryłam że mam problem to właśnie nie mogłam sobie ze sobą dac rady. Ale tłumaczyłam to sobie bardziej nerwami, stresem i depresja po tym jak straciłam ciążę. No ale teraz już nie rozkminiam tego tematu.Ogolnie przy problemach z glukoza i insulina czlowiek jest duzo bardziej zmeczony i senny. Tez masz wytłumaczenie![]()
Oby bo ja zle te posiedzonka wspominamJa się chyba za szybko pochwaliłam moim brakiem reakcji na metę... jadlam dzis bardzo późno obiad wiec genialnie wpadłam na pomysł ze zapewne kolacji juz jesc nie będę i wzięłam pół tabletki po tym obiedzie. Ok 6h po tej niby porannej (sniadanie tez jadlam pozno) I chyba za szybko bo skończyłam w toalecie o 3 kg lżejszamam nadzieje ze to było jednorazowe
![]()
też by mi się to dzisiaj przydało bo jak balon chodzę...Ja się chyba za szybko pochwaliłam moim brakiem reakcji na metę... jadlam dzis bardzo późno obiad wiec genialnie wpadłam na pomysł ze zapewne kolacji juz jesc nie będę i wzięłam pół tabletki po tym obiedzie. Ok 6h po tej niby porannej (sniadanie tez jadlam pozno) I chyba za szybko bo skończyłam w toalecie o 3 kg lżejszamam nadzieje ze to było jednorazowe
![]()
Ja teraz już czuje się fantastycznieOby bo ja zle te posiedzonka wspominam![]()
No to polecam wziąć dodatkowa porcje metyteż by mi się to dzisiaj przydało bo jak balon chodzę...
Mnie często brzuch boli już tydzień przed okresemHej,
15.03 zaczynam nową prace, jest tydzień do okresu a mnie brzuch boli jsk na okres czyli: albo sobie wkrecam ciaze albo dostane okres wcześniej