• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej,
Pewnie sobie wkręcam bo te okresy nie są rowne jak w zegarku i chyba szybciej dostanę 😉
Byc może, ja zawsze mam w terminie, ale boli mnie niekiedy dużo wcześniej albo przez cały czas od owu do okresu :)
Np cycki przed okresem mnie bolą zawsze a teraz nie (okres w czwartek) ale wiem ze i tak nic z tego co w cuda już raczej nie wierze

Ja tak samo 😂 pół weekendu przespałam, wczoraj i w niedziele poszłam spać o 20 a wczoraj to nawet już oo 18 usnęłam tylko się obudziłam żeby się umyć i znów poszłam spać. Gdzie nigdy nie śpię w dzień itp 😂
Moze to zwiastuje ciążę której ci życzę 😁😁albo przesilenie wiosenne hehe bo sama wczoraj na kanapie o 18 ledwo oczy miałam otwarte 😅

Moze to zwiastuje ciążę której ci życzę 😁😁albo przesilenie wiosenne hehe bo sama wczoraj na kanapie o 18 ledwo oczy miałam otwarte 😅
Ciąże raczej nie bo już w cuda nie wierze 🙂
Dziś mnie tak zabolało podbrzusze, potem chwilami jakieś skurcze i czuje ze coś ze mnie leci wiec biegam co chwile w pracy sprawdzać czy nie dostałam okresu wcześniej ale póki co to dużo śluzu takiego przezroczysto białego czyli typowo przed okresem 😕

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry