kasiaa91
Fanka BB :)
Ja mam doskonale wyniki a zmęczona jestemOgolnie przy problemach z glukoza i insulina czlowiek jest duzo bardziej zmeczony i senny. Tez masz wytłumaczenie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam doskonale wyniki a zmęczona jestemOgolnie przy problemach z glukoza i insulina czlowiek jest duzo bardziej zmeczony i senny. Tez masz wytłumaczenie![]()
Hej,Mnie często brzuch boli już tydzień przed okresemniekiedy nawet przez kilka dni przed okresem a w dniu okresu w ogóle
![]()
Byc może, ja zawsze mam w terminie, ale boli mnie niekiedy dużo wcześniej albo przez cały czas od owu do okresuHej,
Pewnie sobie wkręcam bo te okresy nie są rowne jak w zegarku i chyba szybciej dostanę![]()
Ja tak samoJa mam doskonale wyniki a zmęczona jestem![]()
Moze to zwiastuje ciążę której ci życzęJa tak samopół weekendu przespałam, wczoraj i w niedziele poszłam spać o 20 a wczoraj to nawet już oo 18 usnęłam tylko się obudziłam żeby się umyć i znów poszłam spać. Gdzie nigdy nie śpię w dzień itp
![]()
Mnie nieraz tak boli juz na okres. Zalezy. Czasami dopiero w momencie gdy zacznie sie krwawienie a czasem tydzien przed juzHej,
15.03 zaczynam nową prace, jest tydzień do okresu a mnie brzuch boli jsk na okres czyli: albo sobie wkrecam ciaze albo dostane okres wcześniej
Ciąże raczej nie bo już w cuda nie wierzeMoze to zwiastuje ciążę której ci życzęalbo przesilenie wiosenne hehe bo sama wczoraj na kanapie o 18 ledwo oczy miałam otwarte
![]()
beznadziejny jest ten przedokresowy czas...Ciąże raczej nie bo już w cuda nie wierze![]()
Dziś mnie tak zabolało podbrzusze, potem chwilami jakieś skurcze i czuje ze coś ze mnie leci wiec biegam co chwile w pracy sprawdzać czy nie dostałam okresu wcześniej ale póki co to dużo śluzu takiego przezroczysto białego czyli typowo przed okresem![]()