kasiaa91
Fanka BB :)
Faktycznie jest niskaHej dziewczyny... Po moich przebojach mam w końcu wyniki bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317
Trochę kiepsko
W poniedziałek kolejna beta![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Faktycznie jest niskaHej dziewczyny... Po moich przebojach mam w końcu wyniki bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317
Trochę kiepsko
Dzięki za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie ale jestem już po jednym niepowodzeniu dlatego strach jest o wiele większy.Do implantacji dochodzi między 6-12 dniem od zapłodnienia, masz niskie bhcg bo to wczesna ciąża. Progesteron powinien się podwyższyć w ciąży. Ponów jutro badaniai bhcg wytwarza się dopiero ok. 2 dni po zagnieżdżeniu. Głowa do góry
TakFaktycznie jest niskalaboratorium to samo w sensie sprawdzone?
To nie są złe wyniki tsh bo t4 jest praktycznie idealne, beta też okHej dziewczyny, odebrałam w piątek wyniki hcg. Wydsje mi się że jest dość niskie-25 w 32 dniu cyklu Owulacja była 15 dnia cyklu przy cyklach 29 dniowych a przytulanki ostatnie byly 16 dnia. Dziś mamy 33 dzień cyklu. Progesteron też niski ale biorę duohaston od pozytywnego testu i acard75. Nie wspomnę już o tym, że półtora miesiąca temu miałam tsh 2.5. Endokrynolog podniosła mi wtedy dawkę letrox z 100 na 125 a teraz mam tsh poniżej normyjestem podłamana
Rozumiem. Masz możliwość sprawdzić dzisiaj?
Najlepiej powtórzyć betę to wiadomoDzięki za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie ale jestem już po jednym niepowodzeniu dlatego strach jest o wiele większy.
Niestety dziś nie mam takiej opcji, a lekarz też prosił o wynik z jutra, także muszę czekać do rana tak czy siakRozumiem. Masz możliwość sprawdzić dzisiaj?
Nie wygląda to najlepiej niestety. Ale zawsze trzeba mieć nadzieję. Moja koleżanka miała po 20% przyrosty na początku a córeczka ma teraz już 3 lata. Z tym, że u ciebie jak na to ile już dni wiesz o ciąży to powinny być wyższe wartości. Jeśli stanie się najgorsze czego oczywiście ci nie życzę! Trzeba przeprowadzić poważną diagnostykę bo tutaj już nie gra roli ani stres ani prolaktyna jak rozumiesz. Nie smuć się, czekaj spokojnie jaki wynik będzie z poniedziałku bo życie lubi zaskakiwaćHej dziewczyny... Po moich przebojach mam w końcu wyniki bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317
Trochę kiepsko