Już sama niewiem. Poprzedni cykl po odstawieniu anty trwał 32 dni. Dzisiaj 29dc i 11dpoNa tym pierwszym ładna i widoczna. Gratuluję.przed @ jesteś ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już sama niewiem. Poprzedni cykl po odstawieniu anty trwał 32 dni. Dzisiaj 29dc i 11dpoNa tym pierwszym ładna i widoczna. Gratuluję.przed @ jesteś ?
GratulacjeDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy![]()
GratulacjeDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
Ja tez gdyby cos to nie bede miala zamiaru sie rozstawac...nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc i czy jeszcze sie tu nie wroci (oby nie).Dziewczyny ja czekam na Was❤❤
Będę was jeszcze podczytywać, bo ciężko się z Wami rozstać
Dzielnie Was wspieram!!!
Bety narazie nie robię bo to za wcześnie i nie chce się dodatkowo stresować. Odłożę to na przyszły tydzień.
Gratulacje super wieściDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...