Nel331
Fanka BB :)
Czyli iść po test ?Błąd bo być może to ciąża i trzeba jej pomóc a być może mogłaś wyłapać poronienie biochemiczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli iść po test ?Błąd bo być może to ciąża i trzeba jej pomóc a być może mogłaś wyłapać poronienie biochemiczne
Ja teraz jestem w ciąży i też miałam plamienie które trwało ok. 3 dni. Przestraszyłam się niesamowicie, ale przeszło. Podobno tak się czasem zdarza w terminie kiedy powinien przyjść okres. Oczywiście nie u wszystkich, ale bywaCzyli iść po test ?
Trzymam kciuki za test pozytywnyCzyli iść po test ?
Niestety negatywny.. chociaż nie wiem czy ja go nie zalałam czy coś bo jest ma kreski ale poziomo… podbrzusze nie boli mnie prawie w ogóle za to cycki jak szlagZrob i daj znac, 3mam kciuki
Cholera... smutno
Ja bym na twoim miejscu zrobiła ale szkoda, że nie zrobiła go z rana.Czyli iść po test ?
Negatyw ale...ja np przy biochemicznej jak zaczęłam plamić to test był negatywny a z krwi wyszła beta 20, po prostu z moczu hormon był już nie do wychwycenia przez test bo zbyt rozrzedzony. Szkoda, że rano nie zrobilasNiestety negatywny.. chociaż nie wiem czy ja go nie zalałam czy coś bo jest ma kreski ale poziomo… podbrzusze nie boli mnie prawie w ogóle za to cycki jak szlag
Mogę zrobić jeszcze rano ale to chyba nic nie zmieniJa bym na twoim miejscu zrobiła ale szkoda, że nie zrobiła go z rana.
No już bez sensu raczej. Jak się nie rozkręci to ewentualnie poszłabym na betę w poniedziałek a później do lekarza bo troszkęto dzinwe aby tak skąpo leciało.Mogę zrobić jeszcze rano ale to chyba nic nie zmieni
W każdym razie dobrze nie będzie… dziękuje Wam za pomocNo już bez sensu raczej. Jak się nie rozkręci to ewentualnie poszłabym na betę w poniedziałek a później do lekarza bo troszkęto dzinwe aby tak skąpo leciało.