Katerinkaxd
Zaciekawiona BB
Oj chciałabymU gina
Pewnie się uda, trzymam kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chciałabymU gina
Pewnie się uda, trzymam kciuki![]()
Nie lubię wina, ale w takim razie kupię migdałyTeż teraz miałam skąpy okres, w sumie nigdy nie miałam jakiegoś obfitego, ale wydaje mi się, że jest coraz słabsze. Na razie czekam na wizytę u ginekologa, ale na własną rękę zaczęłam jeść migdały i popijać czerwone wino. Podobno działa to na endometrium![]()
Jeszcze są inne produkty, ale skupiłam się na tych na razieNie lubię wina, ale w takim razie kupię migdały![]()
Ile staraliście się o 1?Oj chciałabymjuż niedługo będzie rok od kiedy zaczęliśmy starać się o drugie dziecko.
U nas tak samo nie ma lekkoOj chciałabymjuż niedługo będzie rok od kiedy zaczęliśmy starać się o drugie dziecko.
Nie wiadomo, wiec starajcie się najlepiej dziśWrzucam testy. Ten ostatni sprzed chwili. I teraz ciekawe czy wczoraj był pik czy może jutro...tak jak pisałam wczoraj nie zrobiłam. Dzisiajsza kreska wyraźnie ciemniejsza niż wcześniejsze.
Mąż mi kupił migdałyJeszcze są inne produkty, ale skupiłam się na tych na razie![]()
Da się zrobićNie wiadomo, wiec starajcie się najlepiej dziś![]()
Wow szybka akcja ;PMąż mi kupił migdały![]()
W pierwszym cyklu się udało. Nie spodziewałam się tego wtedyIle staraliście się o 1?
Mam nadzieję, że w końcu nam się poszczęściU nas tak samo nie ma lekko![]()
Tylko uważaj, bo są uzależniająceMąż mi kupił migdały![]()