• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Tak cofnelam sie kilka postow wstecz do tesu anny bo ona ma podobny termin do mojego i powiem wam ze moja druga kreska byla lekko jasniejsza od jej ale to lekko. Wiec moze nie bede tracic nadziei?

AL eja schizuje,wezcie mnie do pionu ustawcie!

reklama
avensis ja MSWiA znam tylko z usuniecia pieprzyka :-pi rtg miałam tam robione, zresztą Olcia tez. Pracuje tam tez lekarz z mojej przychodni, bardzo fajny i rzeczowy człowiek ( ortopeda).
Pojde, porozmawiam i zobaczymy co powie. Musze się w jakims,chocby najmniejszym stopniu liczyc z jej zdaniem, choć w efekcie końcowym decyzja należy do mnie prawda :blink:
Zrobie jutro ta betke jak pisze misia.

moniqaa wiem, ze na pewno z jednej strony nie jest to zadowalające, ale nawazniejsze ze wyniczki ujemne :)Cos jeszcze robilas teraz ? Łukasz badanie nasienia będzie robil wlasnie w DIAGNOSTYCE. Wydaje mi się, ze to dobry lab.

Zmykam już teraz kobietki :*miłego wieczorku, oby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego ( przynajmniej dla mnie)..

Ostatnia edycja:
Nuuuśka z tą betą dobry pomysł :tak: I na spokojnie, bo w nerwach nic nie zdziałasz.. Zawsze przecież można skonsultować się jeszcze z innym gin. Tak jak piszesz, decyzja należy do Ciebie :tak:

Teraz robiłam jeszcze wymaz z gardła, by wykluczyć jakieś bakterie. Jednak na ten wynik pewnie jeszcze poczekam, bo muszą coś wyhodować lub nie :-p
Poprzednio robiłam jeszcze toksoplazmozę, bo podobno też się powiększają węzły (no i przy okazji jest to jedno z badań fasolkowych) - ale tutaj tez wynik ujemny :tak:

Dobry Wieczór kobietkom. Wpadłam chwilowo bo jestem w pracy, niestety do 22 :baffled: Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego także witam nowe kobietki i gratuluję tym co udało się zaciążyć. Mnie dziwi mój śluz bo mam 21 dc a wygląda na płodny. Jest mlecznobiały i bez zapachu, nie ciągnie sie. Sutki mnie nadal bolą i mam nadzieje, że tego 14 bede mogła testować :-)

Dobry Wieczór kobietkom. Wpadłam chwilowo bo jestem w pracy, niestety do 22 :baffled: Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego także witam nowe kobietki i gratuluję tym co udało się zaciążyć. Mnie dziwi mój śluz bo mam 21 dc a wygląda na płodny. Jest mlecznobiały i bez zapachu, nie ciągnie sie. Sutki mnie nadal bolą i mam nadzieje, że tego 14 bede mogła testować :-)

u mnie 20dc, bolace piersi i podobny sluz. wciąz troche nadzieiii.:-D

aninsen- gratuluję!

Nuuska- ojej ale się porobiło u ciebie :( a czy gin mówiła co ewentualnie będzie z tym torbielem gdyby okazało się że teraz zaciążyłaś?
Ja też miałam torbiel prawie 3 lata temu, ponad 4cm i sam się wchłonął. Lekarka nawet nie wspominała o jakimś zabiegu.Powiedziała że torbiele bardzo często same się wchłaniają. Więc może i u ciebie da się to ominąć.

reklama
Gratuluję nowym zaciążonym!

kurcze, dziewczyny, ja podczas ostatniej wizyty też miałam stwierdzoną torbiel, w sumie gin powiedział, że powinna się wchłonąć... nie miałam ostatnio czasu i nie byłam z nią na kontroli... mam nadzieję, że nie zaszkodzi fasolince...

jest już wątek styczniówek, widziałyście? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry