• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tygryseczek na testach owu to ja się nie znam bo nigdy nie robiłam ale myślę, że nie zaszkodzi podziałać dziś też. Mój gin twierdzi że nie ma przeciwwskazań żeby starać się codziennie :-)

reklama
tygryseczek jak robiłam moje testy to taki wynik u mnie to był negatywny. Owulka była jak miałam kreski tej samej barwy albo ta druga mocniejsza. ale możliwe że masz inne testy. Zobacz do ich instrukcji.

Tak powtarzam betę jutro żeby zobaczyć ile przyrośnie. Gin powiedział ze najlepiej wizytę zaplanować jak beta jest już w tysiącach ;) z Kubą byłam jak beta była na poziomie 3200 ;)

no tak mozna i codziennie tylko z tym ze nie wiem czy czekac do jutra czy nie .... ehhh bo raz juz codziennie sie staralismy i dupa wiec pomyslalam ze tak co 2 -3 dni bedzie moze lepeij..? mam kurcze metlik w glowie

Wrocilismy dziewczynki.
Dopiero weszłam do domu z proby nabozenstwa.

Misiaczku Mój Kochany, anuszko, avesis, sandra i happymama niestety dupa. Wynik poniżej 1,2 wiec dzidzi nie będzie.
Troszke się zdolowalam bo mimo mojego przewidywania ze to jednak nie to, gdzies tam w srodku miałam nadzieje, w końcu staranek było dużo, w dobrym jak wydawac by się moglo czasie i te moje dziwne samopoczucie.
Na prawde jestem ospala jak nigdy, (.)(.) bola mnie przy dotyku choć najbardziej lewa i co....i nic.
Ale wiem ze torbiel tez może być przeszkoda, wiec wiem już na pewno ze chce ja jak najszybciej wyleczyć. Zdecyduje się na laparoskopie, bo wtedy poogladaja tez czy z jajowodami jest wszystko w porządku, czy nie ma nigdzie niedroznosci, i przede wszystkim jak jajniki wygladaja "na zywo". Wierze, ze się uda. Myslicie ze to dobra decyzja ?
No a Ł. we wtorek smiga na badanka nasienia, i mam nadzieje ze choć jego wyniki będą na szostke, żeby nie trzeba było się kolejna rzecza martwic.

tygryseczek na to chyba nie ma metody. My staraliśmy się w tym cyklu pare dni pod rząd, potem pare razy co dwa dni i nic. Wczesniej tez było podobnie. Ale Tobie zycze wszystkiego co najlepsze, misia w końcu zaraza wiec oby jej recepta na fasolcie się sprawdzila :) !

Ostatnia edycja:
Nuuuśka wielka szkoda, ale z drugiej strony, może faktycznie lepiej najpierw wyleczyć tą torbiel.

Laparoskopia nie jest bardzo inwazyjnym zabiegiem, tak więc uważam, że to dobry pomysł.
Ja miałam laparoskopię innego typu ( w sumie mam 3 małe blizny pod pępkiem, na mostku i na boku po drenie) ale mój lekarz nie widział przeciw wskazań byśmy się od razu zaczęli starać, to ja wolałam zaczekać by wszystko się zagoiło i bym doszła do siebie.

Nuuuśka--> przykro mi. Ale maj będzie Twój i mój, mam nadzieję:tak:
U mnie dziś cholera wie co się dzieje - brzuch bolał jak na @, od popołudnia zero bólu. Myślałam, że zaczęło się plamienie, które zawsze zwiastuje @ następnego dnia, ale teraz przeszło. Nie mam pojęcia o co chodzi, ale czuję, że @ przyjdzie, więc siedzę przed TV i piję czerwone wino i zagryzam orzeszkami w papryce.
No nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość. Za tydzień mam wizytę u gin, więc popytam co i jak. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i działać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry