• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Verita- jednodniowy spadek chyba jeszcze o niczym nie świadczy ale niech lepiej doświadczone dziewczyny się wypowiedzą.
Mi po dwóch podwyższonych temperaturach spadła na jeden dzień a przez kolejne dwa znowu się podnosi.

reklama
Dzięki dziewczynki za rady :-)

Verita jeśli tempka spadła ale nie do poziomu temperatur z pierwszej fazy to nic jeszcze nie znaczy. Ale jeśli jest taka sama lub niższa niż najwyższa z 6 ostatnich temperatur fazy niższej to niestety prawdopodobnie owu teraz nie będzie i musisz czekać na kolejny skok i min 3 wyższe temp potwierdzą owulację.

90_natka Tobie też się czas tak strasznie dłuży?
Mi już nie tylko dni się dłużą... dla mnie godziny już stoją w miejscu.... od 9 patrzę na zegarek i zamiast łażę po forum :dry: Dobrze, że dzisiaj luźniejszy dzień w pracy...

Kurcze Dziewczyny ja nie wytrzymam do 05.06. Jak ja wytrzymam do końca miesiąca to będzie cud... Inne wyzywam, a sama teraz będę pewnie przed czasem testować :sorry2:

Moniqaa na razie staram się nie nakręcać chociaż domyślam się, że ostatnie dni przed testowaniem będą masakryczne... zwłaszcza że mój mąż to się tak nakręca, że szok :-) i niestety powoli zaczyna mi się to udzielać, choć na razie delikatnie...
Pewnie, że gdzieś tam w środku myślę, że się udało.. ale staram się za bardzo nie dopuszczać tej myśli do siebie bo bym zwariowała... A jeszcze cały tydzień i dwa dni czekania do testowania :-) ja na szczęście wiem, że wcześniej testować nie będę bo jestem po zastrzyku z pregnylu, a po nim testy są pozytywne przez około 10 dni. Także jeszcze parę dni na pewno będę się stopować ;-)

Verita
no to niestety musisz czekać na kolejny wzrost.. a który to dzień cyklu? Generalnie jeśli ten wzrost to była "próba" owulacji, ale pęcherzyk nie pękł to za jakieś 2-3 dni powinnaś mieć znowu skok. Jeśli utrzyma się 3 dni (w tym trzecia temperatura będzie o co najmniej 0,2 st wyższa od najwyższej z 6 ostatnich temperatur niższej fazy) to można mieć prawie pewność że to owu (prawie, bo w 100% tylko monitoring może potwierdzić owulację :-))

Verita, ja się niestety nie wypowiem na ten temat bo niestety nie mam o tym zielonego pojęcia

Ja właśnie szykuję obiadek :-):-):-) Spaghetti :-D:-D:-D:-D M będzie bardzo zadowolony bo je uwielbia :tak::tak::tak: Teraz odsypia nockę w pracy

mojej bratowej znów się nie udało :no:.
Może byscie mi podesłały jakiś link który mogła bym jej podać ? wiem ze teraz była owu i znów nic :(.
A do tego @ przyszła 5 dni wcześniej

reklama
Natka my akurat w przyszlym tyg wyjezdzamy na wesele, 01.06. i nei wiem czy bede mmiec czas zagladac,ale tego 02.06 moze mi sie uda zoobaczyc jak Twoj tescik a wponiedzilaek 03.06 jak wroce to zaczna siie testowanka ale fajnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry