reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anneczka a który dc masz?
anuszka a czemu do szpitala idziesz?
Malinka41 mamuśka nasza, jak dziś zdrowie??
Nuuśka - masz rację z tymi lekarzami, większość z nich stawia jakieś chore diagnozy z czapy kompletnie....

a ja kupiłam na allegro 10 testów ciążowych - a co. Czekam z niecierpliwością na niedziele, jak nie będzie @ to testuje.
A jak będzie @ to znów załamka.....

reklama
michalina mam dzis 28dc ... wiec teoretycznie na dniach powinnam dostac @ . Mam nieregularne cykle, jak obliczam srednia z pol roku to wychodzi 25 dni ale ostatni cykl trwal 31 dni. I badz tu czlowieku madry. W pierwszej ciazy bolaly mnie piersi, teraz boli mnie lekko brzuch i mam takie jakby klucie , ciagniecie lewego jajnika...? tak czy siak z lewej strony...

jak sie tym razem nie uda to tez kupie sobie testy :)

no to musimy czekać i zoobaczymy jak sie u Ciebie rozwinie... ale ja na Twoim miejscu nie wytrzymała i już bym test robiła :D

mnie kusi, żeby już robić, ale obiecałam sobie, że wytrzymam do niedzieli....

hehehe gdybym miala blisko apteke to juz bym leciala...:) a ze mam kawalek to sie jeszcze waham..i nie chce sie nakrecac niepotrzebnie. W zeszlym miesiacu okres mi sie spoznial...tzn cykl trwal 31 dni..i w dniu zrobienia testu, kiedy emocje zeszly dostalam @ ...

michalinko
nie napisałam ci?
sorki ...
miałam iść na hormonki na 3 dni do szpitala ale nic z tego ...

nie jestem w tym szpitalu ... byłam na izbie ale mnie nie przyjęli ze względu na leki ... ku...wa a pytałam, dzwoniłam nawet dwa razy ... to nie ... przyjedz i odsiedź swoje ...

napisałam skargę bo to już drugi raz się tak zdarzyło, że mnie odesłali stamtąd, że nie pytali o leki i dolegliwości i na marne tam jeździłam, potem do mnie oddzwaniali i mam wizytę u profesora w klinice na konsultacji wyjaśnić skargę i sprawę mojego zdrowia ...
ciekawa jestem jak to będzie, czy zajmie się tylko skargą czy mną też ...

[FONT=&amp]
mam też wyniki tsh
babeczki 1,93 ... wysoko to czy ok?
bo do 5 mam na wynikach normę
no i PRL mam znów wyższą a biorę leki na to ... jak nie brałam jakis czas to miałam niższą ...[/FONT]

michalina
a co bedzie jak pierwszy test wyjdzie II?
co z pozostałymi zrobisz?

Aneczkaa
to może poczekaj do tego 31 dc
ja też mam nieregularne i jakoś tak zawsze robiłam test wcześniej, nie czekałam a potem w ten sam dzień lub zaraz po teście przyszła @

reklama
TSH jest ok. tym się nie przejmuj. Ja mialam 2,0 i było ok. ale wiem, że przy ciąży nie powinno byc już wyżej.

A mi jak za pierwszym razem wyjdzie II to zrobie na raz 10 testów, he he.
Ale wiecie, ja się starałam 1,5 roku o dziecko, a jak się udało to poroniłam. wiec ja juz taką optymistą, że sie uda za pierwszym razem to nie wierzę....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry