Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja zamierzam do owulacji pić zioła ojca sroki, po owulacji jeść tak jak ty ananasa a przez cały cykl pić siemię lniane [emoji6]U mnie w połowie sierpnia będzie kolejna owulacja zobaczymy [emoji846] a dziś 2 dzień @. [emoji3526] W pierwszej połowie cyklu będę brać niepokalanka. W drugiej połowie ananasa [emoji18][emoji531][emoji3590]
Oby zrobił sobie wakacje na długiii czasKtoś jeszcze został do testowania jutro ? Ja nie testuję, bo to najlepszy wywoływacz okresu xd ale wkurza mnie brzuszek...jak tak to od 4dpo ból jak na @ ... Jutro termin @ a mój brzuszek ma wakacje....praktycznie nie czuję macicy ....i pewnie jutro między 10 a 14 dostanę @ i nagle sobie przypomni, że ma boleć... Jak żyć ?![]()
Oby nieOby zrobił sobie wakacje na długiii czas.
Mój okres jakiś dziwny. Popołudniu trochę krwi a potem tylko brązowe plamienia. A już od pierwszego dnia ze mnie leciało. Zobaczymy czy jutro się rozkręci
Chociaż nie ukrywam przemyka mi czasem przez myśl "a może" ale nie pozstawiam sobie złudzeń, za dużo już płakałam przez @Oby zrobił sobie wakacje na długiii czas.
Mój okres jakiś dziwny. Popołudniu trochę krwi a potem tylko brązowe plamienia. A już od pierwszego dnia ze mnie leciało. Zobaczymy czy jutro się rozkręci
ooo to ja też dorzucę siemie lnianeTo ja zamierzam do owulacji pić zioła ojca sroki, po owulacji jeść tak jak ty ananasa a przez cały cykl pić siemię lniane [emoji6]
Oj różnie...można wsypać zmielone siemię do szklanki i zalać wrzątkiem i wypić jak przestygnie, można gotować przez parę minut, ostatnio czytałam że można zalać na noc i wypić rano. Najważniejsze żeby były takie "glutki" [emoji12]ooo to ja też dorzucę siemie lniane![]()
jak je przyrządzić?
I jak testowałaś? Mam nadzieję że @ nie przyszłaKtoś jeszcze został do testowania jutro ? Ja nie testuję, bo to najlepszy wywoływacz okresu xd ale wkurza mnie brzuszek...jak tak to od 4dpo ból jak na @ ... Jutro termin @ a mój brzuszek ma wakacje....praktycznie nie czuję macicy ....i pewnie jutro między 10 a 14 dostanę @ i nagle sobie przypomni, że ma boleć... Jak żyć ?![]()