Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój robił i wszystko jest okDziewczyny starające się dłużej, czy wasi faceci są po badaniach nasienia? Mój ma w sobotę, trochę się stresuje..
Ps: on ma już dziecko z poprzedniego związku
Właśnie wróciłam z apteki z wiesiołkiem i chciałam wpaść zapytać czy któraś stosuje/ stosowała, a tu proszęPoprawia jakoś śluzu płodnego, stosujemy od 1dc do owulacji.
Ja pierwszy raz będę go stosować, chociaż w styczniu spożywałam estrovita skin i w lutym bylam w biochemicznej więc może faktycznie coś wtedy ruszylo
Właśnie wróciłam z apteki z wiesiołkiem i chciałam wpaść zapytać czy któraś stosuje/ stosowała, a tu proszę [emoji1][emoji6]
Ja też zaczynam przygodę z wiesiołkiem. Dajcie znać jak samopoczucie po nim bo słyszałam że nie każdemu przypasował [emoji16]
Olej z wiesiołka w płynie lub w kapsułkach. On pomaga na cerę włosy paznokcie a przede wszystkim na to jak masz problemu z suchością pochwy. Dzięki olejowo z wiesiołka jest tam bardziej mokro.A co to jest ten Wiesiołek?
Zacząć od 1 dc do owulacji, później odstawić bo powoduje skurcze i może prowadzić do wczesnego poronienia. Aaa i podobno efekty są po ok 3 msc stosowaniaOlej z wiesiołka w płynie lub w kapsułkach. On pomaga na cerę włosy paznokcie a przede wszystkim na to jak masz problemu z suchością pochwy. Dzięki olejowo z wiesiołka jest tam bardziej mokro.
Dokładnie tak [emoji4] ja miałam różnice w sluzie już w 1cyklu stosowania i tak zgadza się Wiesiołek się zażywa od 1dc do owulacji a w drugiej fazie cyklu jak ktoś chce i ma ochotę można zażywać siemię lnianeZacząć od 1 dc do owulacji, później odstawić bo powoduje skurcze i może prowadzić do wczesnego poronienia. Aaa i podobno efekty są po ok 3 msc stosowania [emoji3166] ale gdzieś czytałam, że dziewczyny widziały różnice w śluzie już za pierwszym razem