• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

A ja wczoraj myślałam, że @ pojawiła się wcześniej. Przy podcieraniu na papierze pojawiła się krew. Ale taka bladoróżowa. Założyłam podpaskę i echo. Zobaczymy czy się rozkręci czy zatestuję. @ ma się pojawić w sobotę

reklama
A jak dziewczyny u was? pierwsza ciaza za pierwszym razem ale niestety pozamaciczna i teraz 3 cykl leci, biorę clomid, który wspomaga owulacji, jutro będę miała owulacje, muszę korzystać, bo mój jutro wieczorem leci do Polski mam nadzieję, że owulacja mi się nie przesunie.

Tylko się nie załamuj :) ja już zaczęłam podchodzić lajtowo, bo to źle wpływa na Twoje samopoczucie :) to ostatni mój cykl gdzie będę sprawdzać testy owulacyjne, jeżeli w tym cyklu się nie uda to całkiem już odpuszczam, a to pomaga uwierz, moje koleżanki starały się i nie wychodziło a jak odpuściły to w ciąży :)

reklama
Tylko się nie załamuj :) ja już zaczęłam podchodzić lajtowo, bo to źle wpływa na Twoje samopoczucie :) to ostatni mój cykl gdzie będę sprawdzać testy owulacyjne, jeżeli w tym cyklu się nie uda to całkiem już odpuszczam, a to pomaga uwierz, moje koleżanki starały się i nie wychodziło a jak odpuściły to w ciąży :)
Nie załamuję się. Mając 39 lat wiem, że równie dobrze mogę nie zajść w ciążę. Okres wcześniej więc i kolejne starania będą wcześniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry