Jadwiga1920
Fanka BB :)
A ja wczoraj myślałam, że @ pojawiła się wcześniej. Przy podcieraniu na papierze pojawiła się krew. Ale taka bladoróżowa. Założyłam podpaskę i echo. Zobaczymy czy się rozkręci czy zatestuję. @ ma się pojawić w sobotę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to nie dla mnie, ja aż za dużo mam śluzu.
Możesz spróbować na włosy i paznokcie ale nie np taka dawkę jak my bierzemy 3000mg tylko na przykład wes 1000 lub 1500mg może nie za działa na śluz jak go masz dużo a na te inne rzeczy pomoże[emoji4]Ale na włosy i paznokcie się przyda![]()
No to nie dla mnie, ja aż za dużo mam śluzu.
No u mnie to samo właśnie miesiączka się zaczyna [emoji14] I właśnie mam zamiar podejść do września na lajcie bo czuje się zmęczona psychicznie
Nie załamuję się. Mając 39 lat wiem, że równie dobrze mogę nie zajść w ciążę. Okres wcześniej więc i kolejne starania będą wcześniejTylko się nie załamujja już zaczęłam podchodzić lajtowo, bo to źle wpływa na Twoje samopoczucie
to ostatni mój cykl gdzie będę sprawdzać testy owulacyjne, jeżeli w tym cyklu się nie uda to całkiem już odpuszczam, a to pomaga uwierz, moje koleżanki starały się i nie wychodziło a jak odpuściły to w ciąży
![]()