Aksamitka28
Fanka BB :)
To będziemy razem siedzieć jak na szpilkachSuper, termin okresu 2 sierpień. Zobaczymyteraz 8 dpo testy póki co negatywne..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będziemy razem siedzieć jak na szpilkachSuper, termin okresu 2 sierpień. Zobaczymyteraz 8 dpo testy póki co negatywne..
Hehehe testowałas już?To będziemy razem siedzieć jak na szpilkachmi też tak wypada hahaha
Od pół roku nie testuję przed @Hehehe testowałas już?
No wlasnie, masz racjęOd pół roku nie testuję przed @wcześniej nigdy mi się nie zdarzyła nawet biochemiczna i stwierdziłam, że nie będę się nakręcać. W pierwszych 4 cyklach robiłam testy co drugi dzień od 6 dpo
I mi teżTo będziemy razem siedzieć jak na szpilkachmi też tak wypada hahaha
Ja przez ostatnie miesiące już chyba wszystko czułamMacie jakieś objawy? Czulyscie zagnieżdżanie?![]()
Mnie od 4 dpo bola sutki. I 7 i 8 dpo bolał mnie jajnik, dziś już jajniki nie bolą. ❤Ja przez ostatnie miesiące już chyba wszystko czułamteraz od 3dpo czułam ciągnięcie w macicy i dzisiaj 6dpo łaskotanie....normalnie jakbym miała zaraz dostać okres.... Ale nie martwcie się, dostanę
piersi bolą od owulacji, czyli będą mnie irytować do 2 sierpnia