Aksamitka28
Fanka BB :)
Trzymam kciukiU mnie niestety miesiaczka dzis przyszla...Wiec oby w sierpniu sie udalo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiU mnie niestety miesiaczka dzis przyszla...Wiec oby w sierpniu sie udalo![]()
Ja czekam na wtorek @ , jakoś nie czuję żeby się udałoU mnie niestety miesiaczka dzis przyszla...Wiec oby w sierpniu sie udalo![]()
Trzeba byc dobrej mysliJa czekam na wtorek @ , jakoś nie czuję żeby się udało![]()
Jeszcze nie trać nadziei, może jednak nie przyjdzie...Robiłam dzisiaj test. Bielsze nie będzie. Więc czekam jutro na @
Trzymam kciukiCześć dziewczyny. U mnie termin @ na dziś. Na razie nie widać nic a ból jak na okres mam od ponad tygodnia. Testy na razie negatywne . Beta z 28.07 <1,2. Ale żyje nadzieją że może się przesunęła owulacja jak z synkiem że ciąża była dużo młodszą. Zobaczymy czy @ przyjdzie dziś lub jutro. Jeśli nie w poniedziałek znowu testujemy. Bo test z wczoraj negatywny
Trzymam kciuki aby @ nie przyszła.Cześć dziewczyny. U mnie termin @ na dziś. Na razie nie widać nic a ból jak na okres mam od ponad tygodnia. Testy na razie negatywne . Beta z 28.07 <1,2. Ale żyje nadzieją że może się przesunęła owulacja jak z synkiem że ciąża była dużo młodszą. Zobaczymy czy @ przyjdzie dziś lub jutro. Jeśli nie w poniedziałek znowu testujemy. Bo test z wczoraj negatywny