Joaro
Fanka BB :)
susel Ja chodzę do medicoveru do giną ale ona tylko tam przyjmuje poza tym jeszcze nie wiem czy jest godna polecenia bo w sprawie problemów z zajsciem w ciążę dopiero od miesiąca do niej chodzę, wczesniej tylko na przeglądy. Ale za to mam namiar na świetnego fachowca w Łodzi. Drogi jak cholera ale juz wiele kobiet wyprowadził. Jakbyś chciala namiar to pisz na priv
Arcala poszło pw, chętnie przyjmę namiary na tego fachowca
Ja nie jestem z Warszawy, ale mieszkam tu od 5 lat.
Masakra jakaś! 

jedyny w tym wszystkim plus, że nie jest jakaś obfita, więc nawet się nie męczę - no jedynie psychicznie... ale mój A jest dobrej myśli, zrelaksujemy się i akurat pod koniec lipca zaczniemy działać
więc testowanko będzie pewnie po połowie sierpnia, ale na razie jeszcze nic nie liczę, bo nie chcę sobie mojej przewianej nadmorskim wiatrem głowy zamącić znowu ;-)
Co prawda jednego już wybrałam i idę jutro ale czy u niego zostanę - nie wiem. każdy namiar chętnie przyjmę !!! Ps pamiętam, że mamy ten sam dzień cyklu i czytałam, że masz bardzo bolesne piersi. MOje już zaraz eksplodują! nie mogłam w nocy spać, nie mogłam biegać, skakać, ani nawet dotknąć. Widzę, że 27dc mamy niezły
Piękna wyspa, ale każdy jej rejon jest zupełnie inny. Jak coś to pytaj!
a najgorsze, że zaczęła nam to mówić dopiero jak już się rozliczyliśmy. Nawet wczoraj przeszło nam przez myśl, żeby zmienić kwaterę, ale stwierdziliśmy, że polepsza się, a jak zapłaciliśmy to doopa...