Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

centka hmm, z delfinarium nie pomogę bo nigdy się tym nie interesowałam czy i gdzie coś takiego jest w Chorwacji. Pogoogluj w necie, na pewno coś takiego mają.
piaska pierdziele, nie mam po co iść na HSG, mój Gin mnie olewa, przez tel nic się nie dowiem, jak chcę to mogę przyjść na wizytę, pffff, jasne i znów dać mu w łapę 130 zł za nic? o nieeee
chciałam się wczoraj dowiedzieć o te badania by dziś rano je zrobić, olali mnie kompletnie... jutro już nie mam po co robić badań bo wynik będzie dopiero w poniedziałek po godz 15, a wizytę u Gina mam na rano czyli bez pokazania mu wyników i tak się nie umówię na HSG.
szlag by to wszystko trafił...![]()
Zobaczymy jak będzie jutro z tempką
Jeszcze 5 dni, a im bliżej terminu, tym większy stres 

. Chodzę teraz do Pietrzaka i on powiedział że takie rzeczy nie robią w szpitalu tylko u niego prywatnie w jakimś tam PIKAMEDZIE więc widzę że nieźle nabijają sobie kasę w prywacie 

. No cóż nie ma co liczyć na lekarzy z nfz nawet w tak wielkim szpitalu co się niby powinno należeć jak psu zupa - wrrrrrr.