Cyntia85
Fanka BB :)
Sorki dziewczynyP mialam dal linka do filmu!!
a nie do mojego foto - nie skopiowalam tego co chcialam
teraz macie dobry link do filmu
![]()
7 Kobiet Ciąża - YouTube
Obejrzałam
Rany, gafę zrobiłam
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorki dziewczynyP mialam dal linka do filmu!!
a nie do mojego foto - nie skopiowalam tego co chcialam
teraz macie dobry link do filmu
![]()
7 Kobiet Ciąża - YouTube
Hmm Zmartwiona, a z kąd wiesz jak zachowuje się Oli mąż? Piszesz że nie kocha ich bo to widać po zachowaniu ?? Z jednego posta dowiedziałaś się o całym ich życiu?
. Życie a raczej ludzie, bywają bardzo przewrotni i tak naprawdę nigdy nie wiemy, kiedy wszystko może się zmienić... A Olipolo i wszystkim należy życzyć jak najlepiej Wow!!! Ale nieprzyjemnie sie zrobilo!!!Z tego co sie orientuje to jestesmy na topiku "staramy sie" !!!!!!!! Jestesmy tu po to aby sie wspierac w staraniach o upragnione dziecko (pierwsze, drugie czy dziesiate). Nikt, powtarzam nikt nie ma prawa oceniac drugiego czlowieka nie znajac jego osoby!!!!!!!I nikt nie ma prawa wyliczac komus z kim i ile dzieci ma. To jest jego prywatna spprawa. Olapalo nie prosila o psychologiczna analize jej zwiazku ani o zadne "dobre
" rady (ma od tego rodzine i bliskich sobie przyjaciol). Pamietajmy kochane nikt z nas nie jest idealem!!!!! I jestem przekonana ze maz olipalo ma tysiace innych fantastycznych cech dla ktorych ta kobietka z nim jest i kocha go takim jaki jest. TYLE!!!!!!!!!
Olipalo wszystkiego dobrego kochana, szczesliwej i spokojnej ciazy zycze z calego serducha!!!!:-)

Ale Wam zazdroszczę! 

A to ja się normalnie w nim zakochałam, taki mały mądry chłopczyk!!!